Başbakan ile o genç kız ne konuştu?

Başbakan ile o genç kız ne konuştu?

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan Yeniköy'de 3. Havaalanı Temel Atma Töreni açılışına katıldı.

Açılış öncesi Başbakan Erdoğan'ın yanına gelen engelli bir genç kız Erdoğan'dan ayağa kaldıran bir tekerlekli sandalye istedi. Erdoğan genç kızın isteğini kırmadı ve anında talimat verdi.

Başbakan Erdoğan 3. Havaalanı Temel Atma Töreni öncesinde kendisiyle görüşmek isteyen Deniz Gökçe Bülbül isimli genç kızla görüştü. Erdoğan'ın istanbul'da düzenlediği her mitinge katılan genç kız o konuşmayı şöyle anlattı: Başbakanımız bana halimi hatrımı sağlığımı sordu. 'Sayenizde çok iyim' dedim. Beni görünce çok sevindi. İstanbulda olan tüm mitinglerinde beni görüyor yanına çağırıyor. Başbaknımızdan ayağa kaldıran bir iskemle istedim. Zaten kullandığım akülü araç da onun hediyesiydi. Söz verdiği zaman yerine getiren bir başbakanımız var. Türkiyedeyse Türkiyede yoksa yurt dışıdan getirin talimatı verdi.

Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...