Müezzinoğlu: 'Erdoğan sonrası kriz yaşanmaz'

Müezzinoğlu: 'Erdoğan sonrası kriz yaşanmaz'

GÜNDEM Haberleri

Müezzinoğlu: Başbakan, Köşk'e aday olursa genel başkanlık problemi çıkmaz. CHP ve MHP'nin tarifine uygun bir aday dünyada bile yok.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir grup gazeteci ile sohbetinde 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Milletin 'Devlet başkanı veya başkan' seçmek için sandığa gideceğini belirten Müezzinoğlu, "Meclis'e düşen görev, milletin talebine sistemi uyumlu hale getirmektir. Sayın Başbakan Köşk'e çıkarsa AK Parti'de kriz filan olmaz. Biz Erdoğan sonrası kriz ihtimallerine ilişkin fotoğrafları daha önce gördük. Hiçbiri gerçekleşmedi. 2002'de Erdoğan'a 'milletvekili olamazsın' dediler. AK Parti yine de iktidara geldi. Abdullah Gül başbakan oldu. Ardından sayın Gül, koltuğunu Erdoğan'a bıraktı. Bizde isimler değil hedefler önemlidir" dedi. CHP ve MHP'nin çatı aday arayışına da değinen Müezzinoğlu, "O tarife uygun bir aday bırak Türkiye'yi ABD'yi, dünyada bile yok. Sadece milleti oyalıyorlar, havanda su dövüyorlar" ifadelerini kullandı. nbsp;
Yücel Kayaoğlu / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...