Lösemiyi yendi gururumuz oldu

Lösemiyi yendi gururumuz oldu

YAŞAM Haberleri

Lösemiyi yenen Mehmet Emre (12), Türkiye'yi Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek Dünya Onkoloji Hastaları Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek.

Kayseri'de 4 yaşındayken yakalandığı lösemiyi ailesinin gösterdiği çaba ve verdiği moralle yenen Mehmet Emre (12), Türkiye'yi Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek Dünya Onkoloji Hastaları Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek. nbsp;Olimpiyat Oyunları'nda takımın kaptanlığını da yapacak olan Mehmet, "Lösemiyi yenmiş bir çocuk olarak bu durumdaki ailelere umutlu olmalarını tavsiye ediyorum. Benim annem umutlu ve sabırlı olmuş ve beni bu zamana kadar getirebilmiş. Onlar da umutlu olsun. Derslerimi de bırakmadım. Sonuna kadar çalıştım. Ne kadar hasta olursam olayım. Büyüyünce de avukat veya mimar olmak istiyorum. Türkiye'yi temsil etmek çok büyük bir başarı bence" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...