Karabük'te katliam gibi kaza, 4 ölü çok sayıda yaralı var

/ Kaynak: İHA
Karabük'te katliam gibi kaza, 4 ölü çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük Ankara karayolunun Üçevler mevkisinde, otomobil park halindeki su tankerine çarptı. Katliam gibi kazada 4 kişi öldü, 3 yaralı var.

Karabük Ankara karayolunun Üçevler mevkisinde, otomobil park halindeki su tankerine çarptı. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki bir çocuk da yaralandı.Eskipazar istikametinden Karabük istikametine giden 34 BOH 02 plakalı otomobil, Üçevler mevkisinde yol kenarında park halindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle 3 kişi olay yerinde bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 3 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Otomobil su tankerinin altından güçlükle çıkarılırken, araç içinde sıkışan cesetleri AFAD ekipleri çıkardı. Cesetler, Eskipazar Belediyesine ait bir kamyonetin kasasında Eskipazar Hastanesi morguna kaldırıldı.
Karabük'te katliam gibi kaza, 4 ölü çok sayıda yaralı var


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...