Süper Loto 21 Ağustos çekiliş sonuçları (Süper Loto çekiliş tarihi)

Süper Loto 21 Ağustos çekiliş sonuçları (Süper Loto çekiliş tarihi)

YAŞAM Haberleri

Süper Loto çekilişinde bu hafta da 6 bilen çıkmayınca 13 milyonluk ikramiye devretti. Yapılacak çekilişte ikramiyenin 16 milyon lirayı aşması bekleniyor.

7 kez devreden Süper Loto'da dün akşam çekiliş yapıldı. nbsp;Numaralar, 12, 13, 25, 45, 49 ve 52 olarak çekildi. Ancak bu hafta da 6 rakamı bilen olmadı. nbsp;Böylelikle, 13 milyon 44 bin liralık büyük ikramiye 8'inci kez devretti. nbsp;Haftaya yapılacak çekilişte ikramiye tutarının 16 milyon lirayı aşması bekleniyor.

Süper Loto rekora doğru koşuyor. Süper Loto 21 Ağustos sonuçları belli oldu. Dün yapılan süper loto çekilişi sonuçlarına göre 8. kez süper loto devretti.


6 bilenlerin büyük ikramiyenin sahibi olacağı süper lotoda 8 haftadır 6 bilen çıkmadığı için süper loto devrediyor. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen süper loto çekilişi 21 Ağustos günü gerçekleşti. MPİ sitesinde yayınlanan sonuçlara göre bu hafta da 6 bilen çıkmadı. Süper loto 21 Ağustos sonuçları haberimizin devamında.


Her hafta perşembe günleri gerçekleşen Süper loto çekilişi dün yapıldı. Milli Piyango idaresi tarafından noter huzurunda düzenenen ve 6 bilenlerin büyük ikramiyenin sahibi olduğu süper loto çekilişi dün yapıldı. 21 Ağustos süper loto çekilişinde büyük ikramiye ne kadar? Süper loto çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi hangi il ve ilçeler kazandı? Milli Piyango idaresi 21 ağustos süper loto çekilişi sojnuçları haberimizin devamında...


Kazanan Numaralar


12-13-25-45-49-52


21 Ağustos Süper Loto Sonuçları İçin Tıklayın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...