Ciliv: Yeni teknoloji için çalışırken rakiplerimiz bizi yavaşlatıyor

Ciliv: Yeni teknoloji için çalışırken rakiplerimiz bizi yavaşlatıyor

Ekonomi Haberleri

Serayya Ciliv; yatırımları sayesinde Türkiye'nin iletişimde, teknolojide bambaşka bir yere geldiğini ve mobil iletişimde dünya birincisi olduğunu söyledi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv; yatırımları sayesinde Türkiye'nin iletişimde, teknolojide bambaşka bir yere geldiğini ve mobil iletişimde dünya birincisi olduğunu söyledi. Ciliv, Turkcell'in 20. yıl dönümü nedeniyle İzmir Hilton'da düzenlediğini basın toplantısında, en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Turkcell'in dünyanın ekonomik krize girdiği yıllarda yaptığı 3G yatırımının büyük önem taşıdığını anlatan Süreyya Ciliv, "Dünyada 1000 mbps fiber internet hızı sunan 7 ülkeden biri Türkiye. LTE'ye de geçmek istiyoruz, rakipler ise yavaşlatmak istiyor. Biz 3G ile mobil internete kavuşmak isterken, ihale iptal oldu. Türkiye mobil internete geçmekte 1 sene geç kaldı. Bu kadar yüksek artan data trafiği varken, bununla yarışıp yeni sistemleri kurmak için yeni teknolojilere geçmemiz lazım" diye konuştu. Turkcell'in T50 telefonunun da tasarımıyla, dağıtımıyla mükemmel bir uygulama olduğunu kaydeden Ciliv, "9 ülkede ürünlerimizi pazarlamak istiyoruz ama stok yetiştirmekte zorlanıyoruz. Hem Turkcell olarak hem de Türkiye'de ekosistemimiz olarak artık elektronik cihaz yapma konusunda güvenimiz geldi" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...