Burası da Karabük

/ Kaynak: İHA
Burası da Karabük

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük'te akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur sonrası yollar göle dönerken, çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı.

Karabük'te saat 19.30 sıralarında başlayan şiddetli yağış, bir anda yolları göle çevirdi. Araç trafiğinin bazı bölgelerde durma noktasına geldiği kentte, yağmura yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sağanak yağış sebebiyle kent merkezinde birçok iş yeri sular altına kalırken kenar mahallelerde de bazı evlerin bodrum katları yağmur sularıyla doldu.

Kısa zamanda tüm kenti esir alan sağanak yağış otobüs duraklarında bekleyen vatandaşları da mağdur etti. Yolların nehre döndüğü Karabük'te alt geçitte bazı araçlar sular altında kaldı. Altgeçitten geçmeye çalışan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de aracıyla su içinde mahsur kaldı. Başkan Vergili'nin aracı kepçe yardımıyla çıkarıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...