HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başbakan Davutoğlu son anda vazgeçti

Kaynak: DHA
Başbakan Davutoğlu son anda vazgeçti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün son halini görmek için Dilovası'nda yapacağı incelemeyi son anda iptal etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul-İzmir karayolu yolculuğunu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş güzergahı İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün son halini görmek için Dilovası'nda yapacağı incelemeyi son anda iptal etti. Başbakanı bekleyen Kocaeli'ndeki protokol üyeleri teknelerle Körfez'e açılarak köprü inşaat çalışmalarını inceledi.

İstanbul- İzmir Karayolu yolculuğunu 3.5 saate indireceği gibi TEM, D-100 ve E-130 karayollarındaki trafiği de büyük ölçüde rahatlatacak otoyolun en önemli geçiş güzergahlarından 2 bin 682 metre uzunluğundaki Körfez Köprüsü inşaatı da devam ediyor. Bugün resmi program dışında Körfez Geçiş Köprüsündeki çalışmaları inceleyeceği belirtilen Başbakan Davutoğlu için Dilovası'nda önlemler alındı. Dilovası Belediyesi'ne ait temizlik araçları başbakanın helikopterinin ineceği alanda temizlik yaptı.

Dilovası TEM girişinde başlayan önlemler Başbakan Davutoğlu'nun inceleme yapılacağı Dilburnu'na kadar ulaşım kontrollü yapıldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri sahilde başbakanın gelişini bekledi. Yaklaşık 1 saat burada bekleyen kent protokolü son anda Başbakanın gelmeyeceği haberi üzerine kendileri teknelerle Körfez'e açılıp köprünün ayaklarını yakından inceledi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...