Üst geçitten düşerken bu benim son günüm dedim

Üst geçitten düşerken bu benim son günüm dedim

YAŞAM Haberleri

Avcılar'da damperi açık tankerin üst geçite çarpması soncu yıkılan köprüden düşen 2 kişiden biri olan Şenol Zerey (27), dehşet anını anlattı.

Yaşadığı olay sonra günlerce yoğun bakımda kalan Zerey, "Görüntüleri birazını izledim. Gerçi hepsini bana göstermiyorlar. Köprü yıkılırken sadece düşme anımızı gördüm o kadar. Ne hissedebilir ki insan sonuçta? Orada düştüğüm anda hayatımın son dakikaları gibi geldi çünkü kolay bir şey değil. Düşerken dedim herhalde bu benim son günüm" ifadelerini kullandı. Tankerin damperinin açık geldiğini söyleyen Zerey, "Tankeri gördüm, damperi açık geliyordu, hızlıydı. İlk önce trafik levhalarına çarptı. Bir saniye falan sonra köprüye çarptı. Zaten benim kaçma şansım yoktu. Köprünün tam ortasındaydım. 2 adım atabildim fakat kaçamadım. Düştükten sonra köprünün altında kalmayayım diye uğraştım. Sonrasını hatırlamıyorum. Yaklaşık 4-5 gün yoğun bakımda kaldım. Sağ kolumda iki, sol bileğimde bir, kalça kemiğimde, yüz kemiklerimde kıraklar ve dirseğimde de bir çatlak var. Kırıklar sebebiyle yüz ameliyatı oldum. Doğru düzgün uyku uyuyamıyorum, çok zorluyor beni" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...