Mutfağa girmeyene müdür koltuğu yok

Mutfağa girmeyene müdür  koltuğu yok

Ekonomi Haberleri

Sektörün 4 kat üzerinde büyüyen Little Caesars Türkiye'nin Genel Müdürü Banu Arıduru, 'Franchise almak isteyen kim olursa olsun işinin başında olacak' dedi

Çelebi Holding bünyesinde 16 yıldır faaliyet gösteren Little Caesars Türkiye, bu yıl yüzde 8 büyüyen hazır yemek pazarında yüzde 32'lik büyüme başarısı yakaladı. Bu büyümenin tüketicinin beğenisi ile sağlandığını belirten Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, pizzalarda kullanılan hamurların günlük olarak hazırlandığını, bunun da tada yansıdığını söyledi. Yaptıkları anketlerde müşterilerinin "Bu pizzanın hamurunda ne kullanıyorsunuz?" diye sorduklarını söyleyen Arıduru, "Demek ki doğru yoldayız. Şu anda 80 olan şube sayımızı önümüzdeki yıl 100'e çıkarmayı planlıyoruz. Marmaris, Mersin ve Çorlu'da şubelerimiz açılış sürecinde ve Anadolu'da her şube kendi hamurunu kendi üretecek. Bu lezzet kalitesini yaygınlaşırken koruyabilmemiz için bu altyapı yatırımlarını yapmamız gerekiyordu" dedi. nbsp;
Gelen franchise adaylarından işin başında olmalarını istediklerini belirten Arıduru, kendi sektöründe oldukça tanınan bir adaylarının 8 hafta boyunca mutfakta çalışacağını söyledi. Adayların zengin veya ünlü olmalarının kendilerini ilgilendirmediğini belirten Arıduru, "Dışarıdan gelen taleplerin yanı sıra kendi çalışanlarımıza da kariyer planlamalarında yardımcı oluyoruz. Onlara sadece maaşlı bir çalışan olarak kalmak zorunda olmadıklarını anlatıyoruz. Benzer başarı öyküleri anlatarak geleceklerini kurgulamalarında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şube olarak çalışan bir restoranda işlerin franchise verilmesiyle yüzde 40 arttığını görüyoruz. Çünkü çalışanlar iş yerleri kendilerinin olunca çok daha hırslı şekilde işe sarılıyor" diye konuştu. nbsp;
2000'e yakın çalışanlarının olduğunu söyleyen Arıduru, bu ekibin aynı zamanda bir inovasyon ekibi olduğunu söyledi. Çalışanların sürekli aynı pizzaları yemek istemediklerini ve kendileri için farklı tatlar üretmeye çalıştıklarını söyleyen Arıduru, "Biz de her ay çalışanlarımızı toplayıp, "Bu aralar ne yiyorsanız gelin anlatın, yapın birlikte yiyelim" diyoruz. 'Turkish Mix' ve 'Mexicano' çalışanlarımızın fikirlerinden doğan pizzalardır. Bunun yanı sıra yurtdışında hangi pizzalar revaçta onları da takip ediyoruz. 2015'te çıkarmaya hazırlandığımız 3 yeni pizzadan biri gene bizim ekibimizden çıktı" diye konuştu. nbsp;

Trafikte kalana pizza gidebilmeli nbsp;

İstanbul trafiğinde kalan insanların en büyük problemlerinden birinin acıkmak olduğunu dile getiren Banu Arıduru, "Bence trafikte kalan araçlara da arabaya servis yapılmalı. Sürücü konumunu GPS ile belirtecek siparişi de belirtilen noktaya ulaştırılacak. Bu operasyonun gerçekleşme ihtimali olur mu bilemiyorum, fakat özellikle İstanbul'da böyle bir hizmete ihtiyaç var" dedi.



Güven Adalı - İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...