Türkiye'nin ilk çocuk hastanesi için iki iş adamı müjde verdi

Türkiye'nin ilk çocuk hastanesi için iki iş adamı müjde verdi

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin ilk çocuk hastanesi İstanbul'da kuruluyor.

0-16 yaş grubu çocuklara yönelik hizmet verecek olan hastane için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk protokol imzaladı. Türkiye ve bölgenin tam teşekküllü çocuk hastanesi olarak programlanan projeyle ilgili konuşan Ferit Şahenk, uzun yıllardır hayalini kurduğu çocuk hastanesinin hayata geçirilmesinin önemine işaret etti etti. Ayhan Şahenk Vakfı ile önemli sağlık hizmetlerini Türkiye'nin her tarafına götürmeye gayret ettiklerini, hayalini ise Mehmet Aydınlar ile gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

REFERANS OLACAK: nbsp;Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Grubu'nun sağlıkta kazandığı tecrübeyi yeni proje ile yeni yatırımlara yönlendirmekten mutlu olduğunu, bu hastanenin ülke ve dünyaya referans olacağını söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...