HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arda'sız Atletico zorlanmadı

Kaynak:
Arda'sız Atletico zorlanmadı

SPOR Haberleri  / 

İspanya La Liga'nın 22.haftasında Atletico Madrid deplasmanda Eibar ile karşılaştı.

Arda Turan'sız Atletico Madrid, Eibar deplasmanından 3 gollü galibiyetle döndü ve zirve iddiasını sürdürdü. nbsp;Milli oyuncumuz Arda Turan, maçtan bir gün önce antrenmanda sakatlandığı için bu maçın kadrosuna alınmamıştı. nbsp;Sağanak yağmur altında oynanan maçta Atletico Madrid, 7.dakikada Fransız golcüsü Antoine Griezmann'ın golüyle 1-0 öne geçti. nbsp;Daha sonra sahneye Mandzukic çıktı. Hırvat golcü 23 ve 25'te iki gol kaydetti ve ilk yarı Atletico Madrid'in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. nbsp;İkinci yarıda karşılıklı pozisyonların yaşandığı maçta nbsp;ev sahibi Eibar 89'da Piovaccari ie bir gol bulsa da bu gol puan için yeterli olmadı ve karşılaşma Atletico'nun 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 47'ye yükseltti ve bir maç fazlasıyla ikinci sıradaki Barcelona'yla puanını eşitledi. nbsp;Eibar ise 27 puanda ve sekizinci sırada kaldı.
SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...