Borcunu istemeye gitti, canından oldu

/ Kaynak: İHA
Borcunu istemeye gitti, canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde alacağını istemeye giden bir kişi, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan bir inşaat firmasının satış bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Berçin, kayınbiraderinin yapı denetim alacağını istemek üzere Çerkezköy'de müteahhitlik yapan S.K. ve oğlu E.K.'nın ofisine gitti. Taraflar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Mehmet Berçin, kolundan, karın boşluğundan ve kafasından aldığı üç kurşun ile ağır yaralandı.

Bir anda kanlar içinde yerde kalan Mehmet Berçin, kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Berçin'i öldürdüğü iddia edilen S.K. ve oğlu E.K. ise kayıplara karıştı. Cinayet silahı olay yerinde bulunurken, şüphelilerin olay yerinden ayrı ayrı araçlarla kaçtığı iddia edildi.

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya, emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis cinayet zanlılarını arama çalışmalarına başlarken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...