Cinayet zanlısı 13 saattir çatıda direniyor

/ Kaynak: İHA
Cinayet zanlısı 13 saattir çatıda direniyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bingöl'de cinayet işledikten sonra çatıya çıkıp ateş açan şahsın yakalanması için devam eden çalışmalara savcının talimatı ile müdahale edilemiyor

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali Sezgin adlı kişi, dün öğlen saatlerinde arkadaş olduğu Yakup Polat adındaki arkadaşını Çapakçur Deresi kenarında pompalı tüfekle öldürdükten sonra olayın yakınlarındaki 6 katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak rastgele sağa sola ateş açmaya başladı. Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti' ifadeleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Silahlı zanlı çatıdaki eylemine devam ederken, geniş güvenlik önleminin alındığı bölgeye yaklaşık 13 saattir bölgeye kimse yaklaştırılmıyor. Olay yerinde ambulans ve itfaiye hazır bekletilirken zanlının aşağıya inmesi için polisin iknası devam ediyor.

Bingöl'de cinayet işledikten sonra bir inşaatın çatısına çıkarak çevreye ateş açan şahıs, 3 polisi yaraladı.Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali S., dün öğle saatlerinde Yakup Polat adlı arkadaşını Çapakçur Deresi kenarında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Şahıs, olaydan sonra yakınlardaki 6 katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak, çevreye rastgele ateş açmaya başladı. Zanlının eylemi 20. saatine girerken, çevreye açtığı ateş sonucu 2'si Özel Harekat'tan olmak üzere 3 polis yaralandı. 20 saattir bölgeye kimse yaklaştırılmazken, zanlıyı ikna çabaları ise devam ediyor. Öte yandan, vurularak öldürülen Yakup Polat'ın cesedi dere yatağında bulundu. Polat'ın cesedi ambulansla morga kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...