İstanbul'da yarın okullar tatil mi? (İşte Cevabı 19 ŞUBAT)

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? (İşte Cevabı 19 ŞUBAT)

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'yi teslim alan kar etkisini arttırarak devam ederken bir çok ilde okullar tatil edildi. İstanbul merak konusuydu Vali Şahin'den açıklama geldi.

?Türkiye'nin hafta başından itibaren çok soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkisine girmesi ile beraber bazı illerde okullar tatil edildi.İstanbul'un bazı ilçelerinde kar kalınlığının 10 cm'e ulaştığı belirtilirken öğrenciler ise merakla okulların yarın tatil edilip edilmeyeceğini sormaya başladı. Konuya Dair İstanbul Valisi Vasip Şahin'den yarın okulların tatil edilip edilememesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, okulların kar nedeniyle tatil edilmesi ile ilgili "Kararımızı akşam saatlerinde vereceğiz" dedi.Bu sabahtan itibaren yurt genelinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı İstanbul'da da kuvvetini arttırarak devam ediyor.
Öte yandan yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı yüzünden ardı ardına da tatil açıklamaları geliyor.

İşte şu ana kadar okulların tatil edildiği iller...

Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

Samsun'da il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.
Samsun Valiliğinin açıklamasında, ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.

Ordu'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebi ile Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Kastamonu'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki okular bugün tatil edildi.
İlçelerden Abana, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin'deki tüm eğitim kurumları ile Doğanyurt ve Küre'de taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Cide'de ise taşımalı sistem kapsamındaki okulların bugün ve yarın tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kar yağışı nedeniyle tüm okullar tatil edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...