Android Wear için güncelleme geldi

Android Wear için güncelleme geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Android'in giyilebilir cihazlar için olan sürümü Android Wear'ın 5.0.2 güncellemesi başladı

Google'ın dünyadaki en yoğun olarak kullanılan işletim sistemi Android'in giyilebilir cihazlar için olan sürümü Android Wear, son zamanlarda tek tercih edilen işletim sistemi haline gelmişti.


Android'in son güncellemesi olan 5.0.2, böylelikle Android Wear platformuna da ulaşmış oluyor. Hangi cihazların da bu güncellemeyi alacağı kesinleşirken, aynı zamanda dağıtım sırası da belli oldu. Google Play Servisinde çeşitli performans ve güvenlik güncellemeleri sunacak olan bu sürümde, ekstra ve yeni bir özellik belirtilmemiş. Bildiğiniz gibi Android Wear'a sahip saatler arasında, saatin tasarımı dışında arayüz olarak neredeyse hiç fark bulunmuyor. Böylelikle ilk güncelleme sonrası tüm cihazlara hızlı bir şekilde dağıtım yapılacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.


Açıklamaya göre ilk olarak Motorola'nın Moto 360 cihazına dağıtıma başlanan olan bu güncelleme, LG G Watch R ve Samsung Gear Live'a da dağıtıma başlandığı söyleniyor. Kısa süre sonra da Asus Zenwatch ve LG G Watch saatlerine geleceği belirtilmiş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...