Kayıp oğlunu bulana 10 bin lira verecek

/ Kaynak: DHA
Kayıp oğlunu bulana 10 bin lira verecek

YAŞAM Haberleri  / DHA

Acılı baba geçen yıl 17 Ağustos'tan bu yana kayıp olan oğlu 28 yaşındaki Erol Karaşoğlu'nu bulana hayvanlarını satıp 10 bin lira ödül verecek.

Kastamonu'nun İhsangazi İlçesi'ne bağlı Örencik Köyü'nde oturan Ahmet Karaşoğlu, geçen yıl 17 Ağustos'tan bu yana kayıp olan oğlu 28 yaşındaki Erol Karaşoğlu'nu bulana hayvanlarını satıp 10 bin lira ödül vereceğini söyledi.Epilepsi hastası Erol Karaşoğlu, evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ahmet Karaşoğlu, oğlu kaybolduktan sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin çevrede arama yaptığını, helikoptele arama yapıldığını, ancak oğlunun bulunamadığını söyledi. Oğlunun ilaçlarını alıp evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmediğini belirten Ahmet Karaşoğlu, şöyle konuştu:
"Oğlumun en son geçen 13 Aralık'ta Çatalzeytin İlçesi'nde dilenirken görmüşler. Gittim, araştırdım. 'Caminin önünde dileniyordu' diyen oldu. Umutlandım. Gazetelere ilan verdim. Yerini bildirene 10 bin lira vereceğimi söyledim. Ancak hiç bir gelişme olmadı. Çiftçilikle uğraşıyorum. Oğlumu bulana, yerini bildirene hayvanlarımı satıp 10 bin lira vereceğim."
Oğlunun kaybolduğu günden bu yana eşi Vahide Karaşoğlu ile zor günler geçirdiklerini belirten Ahmet Karaşoğlu, "6 aydır gecemiz gündüzümüz belli değil. Gece yatıyoruz sabaha kadar uyuyamıyoruz. Annesi perişan durumda. Her gün hastaneye götürüyorum. Allah böyle bir şeyi kimsenin başına vermesin" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...