Dışişleri Bakanlığından Nijerya'ya seyahat duyurusu

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanlığından Nijerya'ya seyahat duyurusu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı, Nijerya'da yapılacak seçimler nedeniyle Türk vatandaşları uyardı.

Dışişleri Bakanlığı, yapılacak seçimler nedeniyle seyahat kısıtlamalarının beklendiği Nijerya'da bulunan veya bu ülkeye seyahat edecek Türk vatandaşlarının bakanlık uyarı ve duyurularını takip etmeleri tavsiyesinde bulundu.
Bakanlığın seyahat duyurusunda, Nijerya'nın, devlet başkanlığı ve federal meclis seçimleri nedeniyle bugün gece yarısından 28 Mart gece yarısına kadar kara ve deniz sınırlarını kapatacağını açıkladığı belirtildi.
Ülkede devlet başkanlığı ve federal meclis seçimlerinin yapılacağı 28 Mart ile eyalet valilikleri ve eyalet meclisi seçimlerinin düzenleneceği 11 Nisan'da seyahat kısıtlamalarının beklendiği ifade edilen açıklamada, bu bağlamda, Nijerya'da bulunan veya bu ülkeye seyahat edecek Türk vatandaşlarının bakanlık ve Abuja Büyükelçiliği tarafından yapılabilecek uyarı ve duyuruları takip etmelerinin tavsiye edildiği vurgulandı.
Duyuruda, şu ifadeler kullanıldı:
"Vatandaşlarımızın tereddüt halinde Abuja Büyükelçiliğimize tercihen 'embassy.abuja@mfa.gov.tr' e-posta adresinden veya bunun mümkün olmaması halinde +234 803 648 89 81 - +234 807 494 95 03 numaralı telefonlarından ulaşmaları önerilmektedir.
Ayrıca acil durumlarda Nijerya'da bulunan vatandaşlarımızın Bakanlığımızın 24 saat hizmet veren Konsolosluk Çağrı Merkezi ile (+90 312 292 29 29) irtibata geçmeleri mümkündür."


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...