Fatih Terim saldırıyı değerlendirdi

/ Kaynak: DHA
Fatih Terim saldırıyı değerlendirdi

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Hiç kimsenin tasvip etmediği, hiç kimsenin hoşuna gitmeyen çirkin bir şey" dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe nbsp;kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak, "Hiç nbsp;kimsenin tasvip etmediği, hiç kimsenin hoşuna gitmeyen çirkin bir şey" dedi. Terim, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. yıl nbsp;etkinlikleri kapsamında Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen "TÜFAD Genel nbsp;Merkez ve Şube Başkanları Toplantısı"na katıldı.
nbsp;
Basın kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından nbsp;gazetecilerin Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla nbsp;ilgili sorusunu yanıtlayan Terim, "Tabii ki tasvip etmek mümkün değil. Hiç hoş nbsp;bir şey değil. Hiç kimsenin tasvip etmediği, hiç kimsenin hoşuna gitmeyen çirkin nbsp;bir şey. İnşallah bir daha böyle şeyler görmeyiz. Geçmiş olsun dileklerini nbsp;söyledik. Herkesin lanetlediği bir olay" diye konuştu. Terim, açıklamasının ardından otel müşterileriyle hatıra fotoğrafı nbsp;çektirdi. Toplantıya ayrıca, TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, onursal başkan Özkan nbsp;Sümer ile şube başkanları katıldı. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...