KOBİ'lere İtalya'dan çözüm ortağı geldi

KOBİ'lere İtalya'dan çözüm ortağı geldi

Ekonomi Haberleri

Intesa Sanpaolo; uygun şartlarda kredi temini başta olmak üzere birçok alanda kurumsal bankacılık hizmeti verecek

Ö. Faruk Bingöl İSTANBUL
Dünya genelinde 40'tan fazla ülkede özellikle kurumsal ve ticari bankacılık alanında hizmet veren İtalyan Intesa Sanpaolo, Türkiye'deki ilk şubesini İstanbul'da faaliyete geçirdi. Türkiye'de "kurumsal" şubesiyle doğrudan faaliyet gösteren tek İtalyan bankacılık grubu olan Intesa Sanpaolo'nun İstanbul şubesi; özel ekibiyle kurumsal bankacılık, ihracat kredisi hizmetleri, yerel ve uluslararası ödemeler, hazine ürünleri gibi çok geniş bir yelpazede müşterilerine özel çözümler sunmayı hedefliyor.
Intesa Sanpaolo İcra Direktörü, Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Departmanı Başkanı Gaetano Micciche, "Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya arasındaki ticaret ve yatırım akışı için çok önemli olan Türkiye pazarında bulunmaya büyük önem veriyoruz. Bu şube İtalyan, Türk ve yabancı şirket müşterilerimize daha kişiselleştirilmiş hizmetler sunabilmemizi sağlayacak" dedi. Intesa Sanpaolo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Marcello Sala ise, "Özellikle KOBİ'lere yönelik kredilerin ve ilgili finansal düzenlemelerin iyileştirilmesi gibi hedeflere büyük destek veriyoruz. İki ülke arasındaki ticaret ve yatırım akışının geliştirilmesi için geniş deneyim ve birikimimizi paylaşmaya hazırız. Şimdiden iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin merkezi olduk. İtalyan, Türk ve dünya KOBİ'leri ve büyük şirketlerinin faaliyetlerine operasyonel destek açısından kilit konumda yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu. nbsp;
Intesa Sanpaolo Başekonomisti Gregorio de Felice de; Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya'ya yakın Türkiye'nin, son derece stratejik konuma sahip, büyük rekabet avantajı taşıyan bir ülke olduğunu söyledi. Felice, şöyle devam etti: "Türkiye'de demiryolları, karayolları, limanlar, havalimanları, enerji, çevre ve kentsel gelişim gibi alanlarda gerekli altyapı yatırımlarının yapılması planlanıyor. Bunlar, Türkiye ekonomisinin daha da genişlemesini sağlayacak. İtalya'nın da bu rüzgârı arkasına alması bekleniyor."


TÜRKİYE PAZARINDA HEDEFLER BÜYÜK
Intesa Sanpaolo, İtalya'da 11 milyon müşteriye yaklaşık 4500 şubeden oluşan şube ağı üzerinden hizmet veriyor. Bankanın yöneticileri Gaetano Micciche, Marcello Sala, nbsp;Gregorio de Felice ve Marco Trevisan, Türkiye pazarından büyük beklentilerinin olduğunu söylediler.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...