Eskişehirspor, Hürriyet Güçer'i kadrosuna kattı

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Eskişehirspor, Hürriyet Güçer'i kadrosuna kattı

Futbol Haberleri  / CHA

Altyapısından yetiştirdiği genç orta saha oyuncusu Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye 5 milyon avro karşılığında satan Eskişehirspor, genç futbolcununu yerini Ankaragücü'nden Hürriyet Güçer ile doldurdu.

nbsp;Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Halil Ünal ile imza töreni düzenleyen Hürriyet, kendisini 2,5 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı. Sözleşmesinin 5 Ocak'tan itibaren başlayacağı öğrenilen Hürriyet, daha önce de Ankaragücü ve Gaziantep formalarını giydi. Hürriyet Güçer, 2009-2010 sezonunda MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giydi ve Ankaragücü'nde oynadığı ilk sezonda takım kaptanı oldu. 2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle tanınıyor. Hürriyet, 2010-11 sezonunun ara transfer döneminden itibaren sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiralandı. Sezonun bitimiyle eski takımı Ankaragücü'ne geri dönmüştü.

Futbol
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...