Aslan'ın acelesi var! Erken goller işi bitirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aslan'ın acelesi var! Erken goller işi bitirdi

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı kırmızılı takıma ilk 11 dakika yetti. Gol perdesini Nelsson (dk. 5) açtı. 11’de Barış Alper usta işi golüyle fişi çekti. Cimbom gözünü Fenerbahçe’nin maçına çevirdi.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de dört maçlık galibiyet serisi yakalayan G.Saray, Kadıköy’de F.Bahçe’ye çelme takmayı başaran Samsunspor’u deplasmanda 2-0’lık skorla geçti. Okan Buruk’un takımı maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmayı başardı. İki ekibin de oldukça tempolu bir futbol sergilediği karşılaşmada 30’a yakın şut çekilirken, maçın henüz ilk dakikalarında bulduğu gollerle galibiyete uzanan sarı kırmızılılar galibiyet serisini beşe çıkardı.

JOKER İŞ BAŞINDA

Maçta gol perdesi beşinci dakikada açılırken, İcardi’nin kafa vuruşunu iyi takip eden Nelsson takımını öne geçirdi: 1-0. Bu golden hemen sonra 11. dakikada sahne alan isim ise geçtiğimiz hafta Gaziantep karşısında galibiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz oldu. Son haftalarda bazen sol bekte bazen de kanatta gördüğümüz millî futbolcu Mertens’in ceza sahasına pasında Alim’in yaptığı büyük hatayı iyi değerlendirdi ve takımını rahatlattı: 2-0.

MUSLERA'DAN KURTARIŞLAR

Maçın ikinci yarısına, farkı bire indirip, oyuna tutunma umuduyla başlayan ev sahibi takımda 46’da Holse’nin şutunda Muslera gole izin vermedi. Dakikalar ilerledikçe savunma güvenliğini daha ön planda tutmaya başlayan Galatasaray, 71’de üçüncü gole yaklaştı ancak Kaan’ın sağdan yaptığı ortada İcardi kaleye çok yakın bir pozisyonda şut çekmeyi başaramadı. Galatasaray zorlu deplasmandan 2-0’lık galibiyet ve üç puanla döndü.

Aslan'ın acelesi var! Erken goller işi bitirdi

İSYAN VAR! 'KASITLI YAPIYORLAR'

Maçın 71. dakikasında Satka’nın İcardi’nin vuruşunu engellemesinde G.Saray penaltı bekledi, karar ‘devam’ oldu. Maçın ardından G.Saray İkinci Başkanı Metin Öztürk, “Aynı VAR hakemi (Mustafa İlker Coşkun) F.Bahçe maçında İcardi’nin elmacık kemiğinin kırıldığı pozisyonda da devam demişti. Bu kişinin dinlendirilmesini istiyoruz. Tamamen kasıtlı bir tutum” serzenişinde bulundu.

OKAN BURUK 2 YENİ TRANSFERİ DEĞERLENDİRDİ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Okan Buruk sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Zor bir deplasmanda üç puan aldık, bu çok önemliydi” diyen G.Saray’ın teknik patronu, “Yorgunluklar, moral bozuklukları olabilir ama Galatasaray kazanmaya devam ediyor. İnşallah daha iyisini de yapacağız” sözlerini kullandı.

“Kerem Aktürkoğlu’na gerçek G.Saray taraftarı sahip çıkıyor” vurgusu yapan Buruk yeni ara transferler için de, “Carlos Vinicius elimizdeki profillerin dışında bir isim, 9 numara diyebileceğimiz bir oyuncu. En iyi şekilde kullanacağız. Serge Aurier çok tecrübeli. Afrika Kupası’nda oynuyor, takıma büyük güç katacaktır” dedi.

Aslan'ın acelesi var! Erken goller işi bitirdi

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...