GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
FUTBOL - FUTBOL
01 Eylül 2023 - 15:03

AVRUPA KONFERANS LİGİ GRUPLARI BELLİ OLDU! | UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri kim oldu?

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Temsilcilerimiz D ve G grubuna düştü. İşte 2023-2024 UEFA Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri...
FUTBOL - FUTBOL
01 Eylül 2023 - 13:36

UEFA ÜLKE SIRALAMASI | Türkiye ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? 2023 güncel ülke puanı sıralaması…

Avrupa’nın önemli organizasyonlarında yer alan takımlarımızın mücadelelerine göre UEFA ülke sıralamasında değişikler oluyor buna bağlı olarak futbolseverler arama motorlarında “Türkiye ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? 2023 güncel ülke puanı sıralaması” sorgulamalarını yapıyorlar. İşte o detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
26 Ağustos 2023 - 15:13

Euro 2008 yıldızları depremzedeler için yeniden sahada! Türkiye- İsviçre dostluk maçı nerede, ne zaman oynanacak?

Türkiye ile İsviçre 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için Euro 2008’deki kadroları ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma hakkında arama motorlarında Türkiye- İsviçre dostluk maçı nerede, ne zaman oynanacak? Sorgulamaları yapılıyor. İşte o detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
24 Ağustos 2023 - 15:11

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Dominik Livakovic kimdir? Dominik Livakovic kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Dominik Livakovic İstanbul’a geldi. Yeni kalecinin İstanbul’a gelmesi ile arama motorlarında “Dominik Livakovic kimdir? Dominik Livakovic kaç yaşında, nereli?” soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Dominik Livakovic kimdir? Dominik Livakovic kaç yaşında, nereli? İşte o detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
24 Ağustos 2023 - 11:19

Galatasaray Molde'yi devirdi, grupların kapısını araladı

Cimbom Ellingsen’e Oliveira’nın şanslı frikiğiyle karşılık verdi. Gecenin başarılı ismi Yunus’un asistinde İcardi’nin parmak ısırtan golüyle öne geçti. Haugen moral bozsa da, yine İcardi’nin asistinde Midtsjo takımını tura yaklaştırdı...
FUTBOL - FUTBOL
21 Ağustos 2023 - 11:09

Motosiklet tutkusu 22 yaşında hayattan kopardı

Manisa'da yoldan çıkarak üzüm bağına giren 22 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
FUTBOL - FUTBOL
19 Ağustos 2023 - 10:59

Bugün hangi maçlar var? 19 Ağustos 2023 maç programı

Hafta sonu futbol keyfi yaşamak isteyenler 19 Ağustos 2023 Cumartesi maç programını araştırıyorlar. Futbolseverler arama motorlarında “Bugün hangi maçlar var? “sorgulamasını yapıyorlar. Peki, bugün hangi maçlar var? İşte TV’de maç 19 Ağustos 2023 Cumartesi maç programı…
FUTBOL - FUTBOL
14 Ağustos 2023 - 17:26

Kaçak trafoları sökmek isteyen ekibe taşlı saldırı: 16 milyon liralık kaçak kullanım engellendi!

Dicle Elektrik saha ekipleri, Diyarbakır'da tespit ettiği 13 kaçak trafoya el koymak için bölgeye gitti ancak trafo sahipleri ve bölgede bulunan kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Dicle Elektrik, 16 milyon liralık kullanımın, önceki ay ele geçirilen 13 kaçak trafonun kullanım dışı bırakılmasıyla önlendiğini açıkladı.
FUTBOL - FUTBOL
09 Ağustos 2023 - 16:19

Galatasaray'ı bekleyen tehlike: Gerçek mesleğiyle herkesi şaşırttı

Olimpija Ljubljana'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray büyük bir avantaj yakaladı. Galatasaray'ın muhtemel rakibini belirleyecek Klaksvik-Molde maçında ise Frederiksberg fırtınası esti. Klaksvik'in gollerini atan oyuncu Arni Frederiksberg'in gerçek mesleği ise duyanları şaşırttı.
FUTBOL - FUTBOL
09 Ağustos 2023 - 13:53

Galatasaray'dan kritik galibiyet: Ülke puanı sıralamasında yükseliyoruz

Galatasaray'ın son aldığı Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrasında Türkiye, UEFA kulüpler sıralamasında 1 basamak yükselerek 11.sıraya yükseldi. UEFA sıralamasında ilk 10'a giren ülkeler Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından başlama hakkı elde ediyor.
FUTBOL - FUTBOL
08 Ağustos 2023 - 13:40

Rekabet Kurumu'ndan özet maç yayınlarına ilişkin dikkat çeken tedbir kararı

Rekabet Kurulu bu kez de futbol müsabakalarının yayın hakları konusunda dikkat çeken bir karar aldı. Buna göre özet görüntüler artık tüm kanallarda aynı anda yayınlanacak.
FUTBOL - FUTBOL
07 Ağustos 2023 - 13:24

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi belli oldu

Avrupa Kupaları'ndaki temsilcilerimizden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerindeki muhtemel rakibi belli oldu. Galatasaray, Olimpija Ljubljana'yı geçmesi halinde play-off turunda Klaksvik/Molde turunun galibi ile eşleşecek.
FUTBOL - FUTBOL
03 Ağustos 2023 - 08:02

Mertens çaktı, aslan çıktı

Sarı kırmızılı takım 2-2’lik ilk maçın rövanşında Mertens’in jeneriklik bazukasıyla güldü. Temsilcimiz 3. turda O. Ljubljana ile karşılaşacak.
FUTBOL - FUTBOL
03 Ağustos 2023 - 07:07

Beşiktaş büyük bombanın peşinde: Kara Kartal'a yeni Pepe!

Arsenal’den ayrılmaya karar veren Fildişili yıldız için siyah beyazlılar devreye girdi. 28 yaşındaki sağ kanat, Beşiktaş’ta forma giyebileceğini söyledi.
FUTBOL - FUTBOL
02 Ağustos 2023 - 17:33

Emniyet kemeri takmadı, ceza almaktan kurtulamadı, bahanesi ağızları açık bıraktı

Bakırköy'de minibüslere denetim yapan polisler emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza kesti. Bir minibüs şoförünün "Hava çok sıcak" diyerek itiraz etmesi herkesi şaşırttı.
FUTBOL - FUTBOL
02 Ağustos 2023 - 14:20

Kaza yaptılar, üstüne tekme tokat kavga ettiler

Gaziantep’te kaza sonrası yaşanan kavgada, yol ortasında birbirlerini darp ettiler. Kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayırıldı.
FUTBOL - FUTBOL
01 Ağustos 2023 - 14:04

Beşiktaş, Halil Çiçek'i Silivrispor'a kiraladı

Son dakika transfer haberleri... TFF 3. Lig ekibi Silivrispor, Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç yeteneği Halil Çiçek'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
FUTBOL - FUTBOL
31 Temmuz 2023 - 18:25

Galatasaray Atalay Babacan ile yolları ayırdı

Galatasaray altyapısından yetişen ve son üç sezondur başka takımlara kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Atalay Babacan'ın Sarı-Kırmızılı kulüple yolları ayrıldı. Tüm alt yaş kategorilerinde milli olan futbolcu serbest statüde bulunuyor. Atalay Babacan bu transfer döneminde takımdan ayrılan 8. isim oldu. 
FUTBOL - FUTBOL
28 Temmuz 2023 - 20:51

Bursaspor’da başkan belirsizliği sürüyor! Ali Ay adaylıktan vazgeçti...

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek Bursaspor’da yeniden başkan adayı olmak için girişimlerde bulunan Ali Ay, son yaptığı açıklamada bu kararından vazgeçtiğini söyledi. Ay, “Mevcut başkanın ısrarla devam edecekleri yönündeki net kararını duyduktan sonra çalışmalarıma bugün itibarıyla son vermiş bulunmaktayım” dedi.
 - "Kamu güvenliği sorununa dönüştü"
25 Temmuz 2023 - 10:02

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Tekin sayı vererek uyardı: Acil çare bulunmalı

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Tekin, sahipsiz köpek sorununa acil çare bulunmasını istedi. Tekin "Resmi yetkililerin ifadesine göre sayıları 10 milyon olduğu söylenen başıboş köpeklerin, artık büyük bir kamu sağlığı ve kamu güvenliği sorununa dönüştüğünü görmekteyiz" ifadelerini kullandı.
FUTBOL - FUTBOL
24 Temmuz 2023 - 20:40

Bodrumspor'da başkanlığa Fikret Öztürk seçildi "3 yılda 16 milyon euro harcadık"

Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor'da başkanlığa Fikret Öztürk seçildi. TFF 1. Lig'deki ilk sezonunda adından söz ettiren Yeşil-Beyazlılar'da eski başkan Rıza Karakaya bayrağı Öztürk'e devrettiğini belirterek istifa etmişti. Fikret Öztürk, Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk'ün babası.
Başa Dön Sona Git