GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
FUTBOL - FUTBOL
14 Aralık 2023 - 23:14

PFDK Ankaragücüne ne kadar ceza verdi? Ankaragücü neden ceza aldı?

Günlerdir beklenen PFDK'nın Ankaragücü hakkındaki kararı belli oldu. Ankaragücüne adeta cezalar yağdı. Peki, PFDK Ankaragücüne ne kadar ceza verdi? Ankaragücü neden ceza aldı?
FUTBOL - FUTBOL
14 Aralık 2023 - 21:43

Fenerbahçe gruptan nasıl lider çıkar? Berabere kalırsa gruptan çıkabiliyor mu, liderliği garantiledi mi?

Fenerbahçe Konferans Ligi grubundan nasıl lider çıkar? | Fenerbahçe bu akşam kendi evinde Spartak Trnava’yı konuk ediyor. Maçın heyecanı sürerken futbolseverler Fenerbahçe gruptan nasıl lider çıkar? Merak ediyor. İşte, Fenerbahçe bu akşamki maçta berabere kalırsa gruptan çıkabiliyor mu, liderliği garantiledi mi? Detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
12 Aralık 2023 - 17:16

Eski futbolcu Derelioğlu'nu darp eden kardeşler için istenen ceza belli oldu

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu'nu darp eden kardeşlere 4 buçuk yıl hapis istemiyle dava açıldı.
FUTBOL - FUTBOL
11 Aralık 2023 - 22:21

Halil Umut Meler’e kim yumruk attı, neden saldırdı? (VİDEO) Ankaragücü Rizespor maçında ne oldu? İşte olaylar!

Halil Umut Meler’e kim, neden yumruk attı? Ankaragücü-Rizespor maçının bitiş düdüğü ile birlikte ortalık karıştı. Maçın hakemi Halil Umut Meler’e biri yumruk attı. Saldırı sonucu Hakem Halil Umut Meler’in gözünde şişlik oluştu. Peki, Halil Umut Meler’e kim yumruk attı, neden saldırdı? Ankaragücü Rizespor maçında ne oldu? İşte detaylar…
FUTBOL - FUTBOL
08 Aralık 2023 - 07:44

İmzalar atıldı, Bakan Özhaseki açıkladı: 'Galatasaray Mahallesi' kuruluyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’ta yapacağımız mahallelerden birinin adı ‘Galatasaray Mahallesi’ olacak” dedi.
FUTBOL - FUTBOL
08 Aralık 2023 - 07:28

Dusan Tadic iddialı! 'Derbiler benim işim'

Kariyerinde birçok derbi atmosferi yaşadığını söyleyen Sırp oyuncu “Bir arkadaşım bana ‘Derbilerde gözlerinin rengi değişiyor’ demişti. Böyle maçlarda ekstra motive oluyorum” ifadelerini kullandı.
FUTBOL - FUTBOL
06 Aralık 2023 - 10:35

İngiliz devlerinin genç yetenek Kenan Yıldız savaşı!

A Milli Takım ve Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız için, daha önce Liverpool'un ilgisinin ardından şimdi ise Arsenal'in de devreye girdiği iddia edildi.
FUTBOL - FUTBOL
30 Kasım 2023 - 20:47

Beşiktaş Club Brugge maçı spikeri kim? Beşiktaş Club Brugge maçını anlatan kim, kim anlatıyor?

Beşiktaş Club Brugge maçı spikeri kim? | Bu akşam oynanacak Beşiktaş Club Brugge maçı öncesi maçı anlatacak spikerin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı spikeri kim? Beşiktaş Club Brugge maçını anlatan kim, kim anlatıyor? İşte, Beşiktaş Club Brugge maçı spikeri…
FUTBOL - FUTBOL
30 Kasım 2023 - 19:19

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli Nordsjaelland FB maçı VAR hakemi kimdir?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, adı ne? | Temsilcimiz Fenerbahçe Nordsjaelland deplasmanına konuk olacak. Maç öncesi Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hakemi kim, nereli, hangi ülkeden ve adı ne merak ediliyor. Peki, Nordsjaelland FB maçı hakemi kim, VAR hakemi, yardımcı hakemler ve dördüncü hakem kimdir? İşte Nordsjaelland Fenerbahçe Konferans Ligi maçı hakemi…
FUTBOL - FUTBOL
30 Kasım 2023 - 13:58

Ronaldo'ya 1 milyar dolarlık 'Binance' davası

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Binance'in reklamını yapmasıyla kendilerini yanıltıldıklarını iddia eden davacılar, ünlü futbolcudan 1 milyar doları aşan tazminat talep ediyor.
FUTBOL - FUTBOL
30 Kasım 2023 - 08:59

Aslan elinden kaçırdı! Umudu son maça taşıdı

Sarı kırmızılı temsilcimiz Garnacho ve Bruno Fernandes’in golleriyle şoku yaşadı. Sonra Ziyech resitali başladı. Yıldız oyuncu iki golü ve Kerem’e asistiyle takımını sırtladı. Diğer gol McTominay imzalıydı.
FUTBOL - FUTBOL
29 Kasım 2023 - 23:30

Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu! Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde grupta kaçıncı sırada, kaç puanda?

Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu Galatasaray Kaçıncı Sırada? | Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’ın da içinde bulunduğu A grubunda son maçlar öncesi puan durumu merak ediliyor. Peki, Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde grupta kaçıncı sırada, kaç puanda? İşte, Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu!
FUTBOL - FUTBOL
29 Kasım 2023 - 20:11

Galatasaray Manchester United maçı TV8.5 yayınlanacak mı, var mı? 29 Kasım TV8.5 yayın akışı!

Galatasaray Manchester United maçı TV8.5 var mı, yayınlanacak mı? | Bu akşam oynanacak olan GS Manchester United maçı TV8.5’ta yayınlanacak mı, canlı yayın var mı, olacak mı merak ediliyor. TV8.5’un bugünkü yayın akışı araştırılıyor. Peki, Galatasaray Manchester United maçı TV8.5 yayınlanacak mı, var mı? İşte, 29 Kasım Çarşamba TV8.5 yayın akışı!
FUTBOL - FUTBOL
23 Kasım 2023 - 07:06

Ahmet Nur Çebi sert konuştu: Orman'la hesap vakti

Çebi eski başkan için, “Gittiğinden bu yana benim aleyhimde çalıştı. Hiçbir başkan, bir önceki başkan tarafından bu kadar yıpratılmadı” dedi.
FUTBOL - FUTBOL
18 Kasım 2023 - 19:26

Türkiye Almanya maçı hakemi kim, nereli? Türkiye maçının VAR hakemi kim, nereli?

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü 22.45’te karşı karşıya gelecek. Heyecanlı maçın hakemleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye Almanya maçı hakemi kimdir? Türkiye maçının VAR hakemi kim, nereli? sorularının yanıtını sizler için derledik.
FUTBOL - FUTBOL
10 Kasım 2023 - 08:14

TFF: Ayrıcalık, iltimas, hakem çetesi yok!

Türkiye Futbol Federasyonu, son dönemde ortaya atılan iddialarla ilgili geniş çaplı açıklamalarda bulundu.
FUTBOL - FUTBOL
10 Kasım 2023 - 07:47

Fenerbahçe deplasmanda kayıp!

Ligde Trabzonspor’a mağlup olan İsmail Kartal’ın takımına bir darbe de Konferans Ligi’nde geldi. Bulgar ekibi Piotrowski ve Rwan’ın golleriyle kazandı.
FUTBOL - FUTBOL
10 Kasım 2023 - 06:52

Bodo/Glimt'e boyun eğdi, Kartal iflas etti!

Moumbagna iki golle maçın adamı oldu. Tayfur’un sayısı yetmedi. Yönetim ve hoca problemi yaşayan, ligde yarıştan her geçen hafta biraz daha uzaklaşan siyah beyazlılar Avrupa’ya da veda etti.
FUTBOL - FUTBOL
09 Kasım 2023 - 07:32

İsmail Kartal'ın hedefi en kötü bir puan: Liderliği bırakmayız

Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz” derken, maçtan en kötü ihtimalle bir puanla ayrılmak istediklerini vurguladı.
FUTBOL - FUTBOL
09 Kasım 2023 - 07:04

Puan yok, gurur var! Aslan salladı ama yine yıkamadı

Şampiyonlar Ligi grup maçında temsilcimizin Torreira ile bulduğu gol VAR’a takıldı. Sonrasında Kane’in sayısı VAR kararıyla bu defa geçerli sayıldı. İngiliz yıldız farkı ikiye çıkarırken Bakambu’nun golü Aslan’a yetmedi.
FUTBOL - FUTBOL
03 Ekim 2023 - 12:58

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNANACAK MAÇLAR | Bugün hangi maçlar var? 4 Ekim 2023 maç programı…

Futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Arama motorlarında bugün hangi Şampiyonlar Ligi maçları olduğu ve hangi kanallarda yayınlanacağı futbolseverler tarafından büyük merak konusu oldu. İşte “Bugün hangi maçlar var?” sorusunun cevabı ve 4 Ekim 2023 maç programı…
Başa Dön Sona Git