Çağlar'da mutlu son! Fenerbahçe stoper krizini noktaladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çağlar'da mutlu son! Fenerbahçe stoper krizini noktaladı

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Üst üste gelen sakatlıklarla sarsılan savunmaya Bonucci’den sonra Çağlar Söyüncü takviyesi geldi. Sarı lacivertliler, millî stoperi Atletico Madrid’den kiralık olarak aldı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Sezona Becao, Djiku, Peres, Serdar Aziz, Samet rotasyonundan oluşan stoper hattıyla giren Fenerbahçe beklenmedik sakatlıklarla zor duruma düşmüştü. Luan Peres’in henüz ikinci maçta sezonu kapattığı sarı lacivertlilerde, Becao ve Djiku’nun sakatlıkları da işin tuzu biberi olmuştu.

Serdar Aziz’in “Bir varmış bir yokmuş” performansı, Samet’in hataları derken Avrupa maçına 17’lik Yusuf ve devşirme Oosterwolde’yle çıkmak zorunda kalan Fenerbahçe, ara dönemde önce Leonardo Bonucci hamlesiyle dikkati çekti, sonra da imkânsız olarak görünen Çağlar Söyüncü’yü bitirdi.

ROMA'YI YAKIP GELDİ

Porto, Roma ve Fulham’ın istediği Çağlar Söyüncü için müthiş bir operasyon yürüten Fenerbahçe, 27 yaşındaki millî stoperi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Atletico ile Roma aralarında anlaşsa da Çağlar’ın tercihini sarı lacivertlilerden yana kullanması İtalyanların hayallerini suya düşürdü. Fenerbahçe, sözleşmesinde satın alma opsiyonu olmayan Çağlar için Atletico’ya altı aylık kiralama bedeli ödeyecek. Ayrıca oyuncunun bu sezonki kalan yıllık ücreti de sarı lacivertliler tarafından verilecek. Çağlar ilk defa Süper Lig’de forma giyecek.

CENGİZ'LE BULUŞTU

Kariyerinde Süper Lig olmayan Çağlar, Altınordu altyapısından takım arkadaşı Cengiz’le Fenerbahçe’de yeniden buluşacak.

MERHABA TÜRKİYE

Kariyerine Menemen Belediye’de başlayan Çağlar Söyüncü, Buca, Yeşiltepe, Aliağa ve Altınordu derken Süper Lig görmeden soluğu Bundesliga’da almıştı. Freiburg’dan Leicester’la Premier Lig’e geçiş yapan, Atletico Madrid’le La Liga’ya ayak basan 27 yaşındaki millî stoper, Süper Lig’le Fenerbahçe formasıyla tanışacak.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...