Discovery'nin 5 kanalı Kablo TV'de

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Discovery'nin 5 kanalı Kablo TV'de

Yaşam Haberleri  / AA

Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science ve Discovery Science 2 Ocak 2012 tarihindeni itibaren Kablo TV platformunda yayına başlayacak.

nbsp;TÜRKSAT'tan yapılan yazılı açıklamada, Discovery Channel'ın izleyicilere en ilginç hikayeleri ve en tanınmış gerçek hayat karakterlerini sunduğu, doğal yaşamdan evcil hayvanlara ve yürek ısıtan hayvan kurtarma hikayelerine kadar doğayla ilgili her şeyi izleyicilerle paylaşan Animal Planet'in, dünyanın en popüler doğal yaşam ve vahşi hayat kanalı olduğu belirtildi. Discovery World kaliteli belgeselleri ve programlarıyla hem geçmiş hem de günümüzdeki bilinmeyen dünyaları derinlemesine inceleyen bir kanal olduğunun vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Discovery Science en son çıkan icatlar, son teknolojik gelişmeler, ilginç keşifler ve bu keşiflerin ardındaki inanılmaz insanlarla ilgili programlarıyla bilimi sınıflardan ve laboratuvarlardan çıkarıp izleyicilerine sunmaktadır. Ayrıca Amerika'nın en hızlı gelişen kablolu ağı ID: Investigation Discovery, birinci sınıf suç belgesel programlarını Teledünya izleyicilerine sunacak. Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science ve Discovery Science'ın 2 Ocak 2012 tarihinde Kablo TV platformunda yayına başlayacak."

Yaşam
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...