Erdoğan ile Özel, Uludere'yi görüştü

- Güncelleme:
Erdoğan ile Özel, Uludere'yi görüştü

TÜRKİYE Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Uludere'de 35 vatandaşın hayatını kaybettiği olayı değerlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak sınırında 35 sivilin ölümüyle ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüştü. Başbakanlık Yeni Bina'da bir buçuk saat süren ve haftalık olağan görüşme olduğu bildirilen ziyarette, Uludere'de 35 vatandaşın hayatını kaybettiği olayın da derinlemesine masaya yatırıldığı kaydedildi. 45 dakika gecikmeli başlayan ve 1 saat sürmesi planlanırken uzayan görüşmede Org. Özel'in, operasyona dair 4 saatlik insansız hava aracı (İHA) görüntülerinin inceleme sonuçlarını Başbakan Erdoğan'a sunduğu öğrenildi. 35 sivilin ölümüne yol açan askeri operasyon hakkında askeri raporları bizzat Genelkurmay Başkanı'nın ağzından dinleyen Başbakan Erdoğan daha sonra yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. nbsp;Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de haftalık olağan görüşmesini Perşembe günü Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı yapılacağından çarşamba günü gerçekleştirecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...