Çankaya Köşkü'ne kira ödüyor musunuz?

- Güncelleme:
Çankaya Köşkü'ne kira ödüyor musunuz?

TÜRKİYE Haberleri

Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'Cumhurbaşkanına sorun' uygulamasına birbirinden ilginç sorular geliyor. Gül'ün Çankaya Köşkü'ne kira ödeyip ödemediğini soran vatandaş Cumhurbaşkanının tatil için erken rezervasyonları takip edip etmediğini de merak etti.

Cumhurbaşkanlığı'nın geçtiğimiz hafta başlattığı 'Cumhurbaşkanına sorun' uygulaması vatandaşın yoğun ilgisini çekti. Site aracılığıyla vatandaşlar Cumhurbaşkanına istedikleri soruları sorma imkanı da bulmuş oldu. Öğretmen atamaları, işsizlik, Fransa'daki tasarı gibi genel konuların yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül'ün özel hayatına ilişkin de sorular soruldu. Cumhurbaşkanına sorular sorulan ilginç sorulardan bazıları şöyle: nbsp;

KİRA ÖDÜYOR MUSUNUZ?

T. C. Aşkı: "Sayın Cumhurbaşkanım, hep merak etmişimdir, cumhurbaşkanları maaşını nelere harcar? Mesela ben vatandaş olarak ev kirası öderim,cumhurbaşkanları Çankaya Köşkü'ne kira öder mi?Mutfak giderlerini kendileri mi karşılar yoksa devlet mi?Örneğin tatil için erken rezervasyon indirimlerini takip ederler mi?"

TEBDİLİ KIYAFET GEZER MİSİNİZ?

Hasankeskin: "Tebdil-i kıyafet yapıp halkın arasına tek başınıza karıştığınız oluyor mu? Eğer oluyorsa halkın tepkisi nasıl oluyor bu duruma? İlginç anınız varsa paylaşabilir misiniz bizimle? Bu şekilde nerelerde halkın arasında dolaşıyorsunuz? Eğer sizi görürsek "ne işi var burda ya" deyip geçmeyelim bizler de"

SES TONUNUZ HİÇ YÜKSELDİ Mİ?

Bilgin: "Hayatta yapmak isteyip de yapamadığınız hayaliniz var mı? Kendinizi kısıtlanmış baskı altında hissediyor musunuz? Sinirlendiğiniz hiç oldu mu ses tonunuz hiç yükselmiş midir?"

BURS VEREBİLİR MİSİNİZ?

İlterm "İngiltere'de master yapmak istiyorum, burs bulamıyorum. Burs imkanları neden yetersiz, cumhurbaşkanlığı bütçesinden daha fazla burs verilmesi mümkün değil mi?"

GÖREV SÜRENİZ DOLUNCA NE YAPACAKSINIZ?

Metinbinis "Sayın Cumhurbaşkanım, Görev süreniz sona erdikten sonra, bir köşeye çekileceğinizi hiç düşünemiyoruz. Hayatı siyasetle, aksiyonla ve hizmetle geçen biri olarak şunu merak ediyoruz: Görev süreniz dolunca ne yapacaksınız"

BİR DERDİM YOK, SİZİ GÖRMEK İSTERİM

Duyars : "Sayın Cumhurbaşkanım. Allah'ıma şükürler olsun bir sorunumuz yoktur. Canınızın sağlığını isteriz. Allah'ım sizi başımızdan eksik etmesin. Sadece sizi ve başbakanımızı yakından görme imkanım hiç olmadı. Sizlere olan sevgim etrafımdaki insanları çileden çıkartacak kadar büyüktür. Sizi yakından görmek istiyorum"

5 TALİHLİ KÖŞK'E ÇIKACAK

Aylık değerlendirilecek sorulardan en çok oyu alan sorular belirlenecek. Daha sonra seçilecek beş kişi, Çankaya Köşkü'nde sorularını bizzat Cumhurbaşkanı Gül'e sorabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...