Çarkın'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Çarkın'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Ankara'da yürütülen bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturmanın şüphelileri Ayhan Çarkın ve Ercan Ersoy'un tutukluluklarına yapılan itiraz reddedildi.

Çarkın ve Ersoy'un avukatları, müvekkillerinin tutukluluklarına karşı geçen hafta itirazda bulunmuştu. İtiraz, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliğince karara bağlandı. Nöbetçi hakim, "kaçma ve delil karartma" şüphelerini gerekçe göstererek, Çarkın ve Ersoy'un tahliyesine yönelik itirazı reddetti. Öte yandan, 9 Mayıs 1994'te kaçırılarak öldürülen Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Erdoğan'ın çalışma arkadaşı Ali Tekin de soruşturmayı yürüten savcılara "tanık" olarak ifade verdi. Namık Erdoğan'ın kızı Begüm Erdoğan, daha önce "müşteki" sıfatıyla ifade vermiş ve babasının o dönemdeki çalışma arkadaşlarının tanıklığına başvurulmasını istemişti.
TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...