Nöbet değişimi

Nöbet değişimi

FUTBOL Haberleri

G.Saray'da başta Melo olmak üzere, Eboue ve Drogba Schalke maçında ilk 11'de sahaya çıkıyor.

Çarşamba günü sahasında Schalke'yi ağırlayacak olan G.Saray'da futbolcular arasında nöbet değişimi yaşanacak. Sarı-kırmızılılarda ilk olarak ligin ikinci yarısından beri savunmanın sağında görev yapan Sabri, yerini Afrika Kupası sebebiyle formasından uzak kalan Eboue'ye devredecek. Beşiktaşlı Oğuzhan'a tükürdüğü gerekçesiyle 4 maç ceza alan ve formasını Yekta'ya kaptıran Felipe Melo da, Schalke maçında ilk 11'de sahaya çıkacak diğer isim. Sarı-kırmızılı formayı giydiği ilk maçta 1 gol, 1 de asist yapan Didier Drogba da, Türk Telekom Arena'daki maçta ilk 11'de görev alacak. Fildişili yıldızın takıma girmesiyle Umut Bulut yedek oturacak.

MÜTEVAZI DROGBA
Önceki gün kendisine ev bakan Didier Drogba, gösterilen villaların neredeyse hepsini beğendi ama nbsp;"Tesislere ne kadar yakın?" sorusunu sordu. Ortalama 40 kilometrelik mesafelerde bulunan villaları uzak bulan Drogba, "Ben sürekli özel antrenmanlar yapıyorum. Evim tesislere yakın olmalı. Gerekirse apartman dairesinde de otururum" dedi. Ayrıca GS Store'a 2500 forma siparişi veren Drogba, dün bu formaları ülkesindeki çocuklara gönderdi. Bu arada Akhisar maçında giydiği formayı koleksiyonu için saklayan Fildişili yıldız, "Önemli maçlarda ve benim için özel olan durumlarda giydiğim formaları biriktiriyorum. Bu formayı da onların arasına koyacağım" dedi.


BURAK VE ELMANDER'SİZ İDMAN
G.Saray, Schalke maçının hazırlıklarını taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Sağ kalça adalesinde zorlanma bulunan Burak, tedavisinin ardından salon ve saha çalışması yaptı. nbsp;
Elmander ise takımdan ayrı salon ve sahada çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı futbol okullarından 500 öğrenci takip etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...