Üçünü uğurlarken beşinin acı haberi geldi

Düzenleyen:
Üçünü uğurlarken beşinin acı  haberi geldi

GÜNDEM Haberleri

Türkiye yiğitlerine ağlıyor. Pazar akşamı Şırnak’ta PKK’lı hainlerin saldırısında şehit olan 3 kahramanı uğurlarken, bir acı haber de Diyarbakır’dan geldi. 1’i teğmen 5 asker şehit oldu.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memurları Taner Cinpolat ve Ömer Güney ile Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci için tören düzenlendi. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları katafalka konuldu. Şehitlerin naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere kadar taşındı. Şehitlerden Güney’in naaşı Sivas’a, Cinpolat’ın cenazesi Gaziantep’e ve Astsubay Semerci’nin naaşı da Balıkesir’e gönderildi.
 20 BİN KİŞİ UĞURLADI
Şehit özel harekât polisi Ömer Güney(24), memleketi Sivas’ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Sevim babası Sami ve kız kardeşi Elif ayakta durmakta güçlük çekti. 20 bin kişinin katıldığı tören sonrası şehit Güney’in naaşı Yukarı Tekke Mezarlığı’nda defnedildi. Öte yandan şehit Güney’in Whatsapp üzerinden yaptığı yazışmalar yürek burktu. Arkadaşının Güney’in şehit olacağını rüyasında gördüğü anlaşıldı. Şehidin cevap vererek, ”Kardeşimiz bizim düğünümüz şehadet şerbeti içtiğimiz gün” diye cevap verdiği öğrenildi. Özel harekât polisi Taner Cinpolat’ın Gaziantepteki cenaze töreninde güçlükle ayakta duran anne Güllü Cinpolat’ı Belediye Başkanı Fatma Şahin teselli etti. Şehitlerden Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci ise gözyaşları arasında memleketi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde defnedildi. 
Kahramanlar memleketlerinde uğurlanırken bu defa acı haber Diyarbakır’ın Sur ilçesinden geldi. PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışmada 5 güvenlik görevlisi şehit oldu. 
YOZGAT’A 2 ŞEHİT ATEŞİ
Şehitlerden 2`si Yozgatlı… Sorgun İlçesi’nden Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca(36) ile Aydıncık ilçesinden Uzman Çavuş Bekir Şimşek’in (26)  baba ocaklarına ateş düştü. Şehit Nusret Atmaca’nın eşi Nihal Atmaca ile 11 yıllık evli oldukları, 7 yaşında Osman Kürşat ile 5 yaşında Ülkü Nisa Atmaca adlı çocukları olduğu öğrenildi. Şehitlerden Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi’nin sosyal paylaşım sitesinde 28 Ocak tarihinde “Önce komutanım Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa, sonra silah arkadaşım Osman Ateş Uzman ve Özgür Erdoğan Astsubay şehit oldu. Soruyorum şimdi kendime sıra kime ağlayacağım diye...” notunu paylaştı. Takipçileri ise şehit Hüseyin Şerbetçi’ye moral vermeye çalışarak sabırlı ve sakin olmasını istemiş. Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın(27) ise Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesindeki baba ocağından feryatlar yükseldi. Eşi Meryem ile bir yıl önce evlenen şehit Sercan Bulak’ın Miray adında 2 aylık bir kız çocuğu bulunduğu öğrenildi. 

Üçünü uğurlarken beşinin acı  haberi geldi

Üçünü uğurlarken beşinin acı  haberi geldi

Üçünü uğurlarken beşinin acı  haberi geldi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...