Beyaz Saray'da da Wi-Fi çekmiyor!

Beyaz Saray'da da Wi-Fi çekmiyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz gün Obama ailesiyle gerçekleştirilen röportaj çok ses getirdi.

Teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birlikte Wi-Fi teknolojisi de yavaş yavaş gelişiyor. Artık çok yüksek hızlarda Wi-Fi bağlantıları görebiliyoruz. Ancak özellikle ülkemizde Wi-Fi bağlantısından pek fazla memnun olan insan bulunmuyor. Görünüşe göre Wi-Fi'dan şikayetçi olanlar yalnızca bizler değiliz. Obama ailesi bile Wi-Fi'dan şikayetçi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Super Bowl maçı esnasında CBS'ten Gayle King'in Başkan Barack Obama ile gerçekleştirdiği bir röportaj yayınlandı. Röportajda Michelle Obama ve kızları Natasha ve Malia da göründü.

Bu röportajın en çok konuşulan bölümü ise Wi-Fi ile ilgili kısmıydı. Beyaz Saray'da yaşayan aile bu binanın içerisindeki Wi-Fi'dan bir hayli şikayetçi. Beyaz Saray'ın eski bir bina olduğunu söyleyen Başkan Obama, bina içerisinde Wi-Fi'ın çekmediği birçok ölü noktanın olduğunu söyledi. Hatta Michelle Obama ise kızlarının bazen Wi-Fi yüzünden sinirlendiklerini dile getirdi.

Yabancı basın, CIA, NSA ve DARPA gibi kuruluşların en yetkili isminin evinde iyi bir Wi-Fi bağlantısının bulunmamasını "ironik" olarak tanımladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...