Efsanevi Pioneer herkesi DJ yapacak

Düzenleyen:
Efsanevi Pioneer  herkesi DJ yapacak

Ekonomi Haberleri

Distribütörüğünü Digicom'un yaptığı Pioneer DJ, yeni yazılımı Rekordbox DJ ile Türkiye eğlence sektörüne damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Ekonomi Servisi
Rekordbox DJ müzik yazılımı sayesinde müzikle ilgilenen herkesi DJ yapmayı hedefleyen Pioneer DJ, pazarı da iki kat büyütecek. 20 yıldır DJ sektöründe lider olduklarını vurgulayan Pioneer DJ Avrupa Satış Başkanı Raf Rettel, “Türkiye’de dahil bütün dünyada elektronik dans müziği iddialı bir büyüme gösteriyor. Türkiye’nin iyi bir dans müziği vizyonu var. Buradaki kulüpler dünyadaki en iyi DJ’lerin ilgisini çekiyor. Bu durum sürdükçe, Türkiye’deki pazar giderek Avrupa pazarı gibi olacak” dedi. 
Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit de Türkiye'de başta oteller ve kulüpler olmak üzere 50 bin işletmenin DJ bulundurduğuna dikkat çekerek, “Yeni yazılım ile artık hedefimiz sadece profesyoneller değil, amatör olarak müzikle ilgilenen herkes Rekordbox ile DJ’lik yapabilecek. Bu durum pazarı büyütecek, iki katına çıkaracak” diye konuştu. Yiğit, yeni DJ'ler yetiştirmek için DJ Akademisi kuracaklarını, bu işin fakülteleşmesi için de çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Ayrıca bu yıl Pioneer DJ’i büyütmek için 5 milyon TL civarında pazarlama bütçesi ayırdıklarını dile getiren Yiğit, 2016 yılında bir Pioneer DJ için showroomlar açmayı planladıklarını kaydetti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...