Kılıçdaroğlu: 'Teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu: 'Teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum'

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Ankara ve Diyarbakır'da gerçekleşen terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum."

Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler, yola yerleştirdikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmişti. Saldırıda 6 asker şehit olmuş, 1 asker ağır yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...