Büyükşehir Belediye'de 2 yeni transfer

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Büyükşehir Belediye'de 2 yeni transfer

Futbol Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, eski oyuncusu İskender Alın'ı ve Bulgaristan'ın Litex Lovech takımından Tom'u kadrosuna kattı.

nbsp;Spor Toto Süper Lig'de 24 puanla 11. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor kadrosunu 2 yeni oyuncuyla güçlendirdi. Şike soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan İskender Alın ile sözleşmesini tek taraflı fesheden İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu oyuncuyu tekrar renklerine bağladı. Turuncu-lacivertli takım 28 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bir diğer transferi ise, Bulgaristan'ın Litex Lovech takımında forma giyen Brezilya asıllı Bulgar vatandaşı olan Wellington Brito Da Silva'yı (Tom) oldu. Turuncu-lacivertli ekip 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla 4,5 yıllık anlaşmaya vardı.
Futbol
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...