Baş döndüren görüşme trafiği

- Güncelleme:
Baş döndüren görüşme trafiği

TÜRKİYE Haberleri

Kara, Hava ve Deniz Kuvvet Komutanları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel görüşmesi devam ederken, MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Köşk'e geldi.

Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Ertem, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti. Arınç, komutanları makamında kabul etti. Kabul, yaklaşık 50 dakika sürdü. nbsp;Görüşmenin iadeyi ziyaret kapsamında yapıldığı belirtildi. nbsp;Ankara'da İlker Başbuğ'un yarın İnternet Andıcı Davası kapsamında ifade vereceği, tutuklanma kararının çıkması halinde iki komutanın istifa edeceği konuşuluyordu. Ziyaretin böylesi iddiaların gündeme geldiği bir atmosferde gerçekleşmesi dikkat çekti. nbsp;

ARINÇ, TWITTER'DAN CEVAP VERDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nbsp;kabule ilişkin nbsp;Twitter'da nbsp;yaptığı açıklamada, "Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyaret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir. nbsp;Komutanlarımıza bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese de iyi günler diliyorum" dedi.


MİT MÜSTEŞARI KÖŞK'TE

Bu arada, nbsp;Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel görüşmesi devam ederken, MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Köşk'e geldi. Özel'den önce Başbakan Tayyip Erdoğan'ı kabul eden ve Erdoğan'la yaklaşık 40 dakika görüşen Cumhurbaşkanı Gül, Uludere'de yaşanan olaylarla ilgili hem hükümet kanadından hem de askeri kanattan brifing aldı. nbsp;






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...