AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, off-road aracı kullandı

Düzenleyen:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, off-road aracı kullandı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Vezirköprü Off-Road Kulübü'nün yarışlarda kullandığı özel yapım cipi kullanarak gösteri yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü Off-Road Kulübünün yarışlarda kullandığı özel yapım cipi kullanarak gösteri yaptı.

Karaaslan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde turistlik yerlerde inceleme bulundu. Şahin Kanyonunu gezen Karaaslan, burada Vezirköprü Off-Road Kulübü üyeleriyle bir araya geldi.

Kulüp üyeleri, Karabük’te yapılan ve 2 gün süren 2016 Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. Ayak Yarışlarında kazandıkları birincilik kupasını Karaaslan'a takdim etti.

Ardından off-road yarışlarında kullanılan cipleri inceleyen Karaaslan, yarışlar için özel olarak yapılan cipin direksiyonuna geçti.

 "Heyecan vericiydi"
Ciple kısa bir gösteri yapan Karaaslan, ilk kez off-road yarışları için hazırlanan bir araca bindiğini belirterek, "Heyecan vericiydi. Çok güzeldi, bundan sonra sık sık gelip denemek isterim. Bu özel bir araçmış, sadece aracın kullanımını demek istedim hakikaten çok keyifliydi. İnşallah off-road yarışlarında da bulunacağım." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...