EURO 2016'da günün maçı: Avusturya-Macaristan

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EURO 2016'da günün maçı: Avusturya-Macaristan

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'da F grubu karşılaşmasında Avusturya ile Macaristan, Bordeux’daki Matmut Atlantique stadyumunda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma TSİ 19.00'da TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

EURO 2016'da Avusturya, F Grubu ilk maçında Macaristan ile Stade de Bordeaux'ta kozlarını paylaşıyor. Elemeleri 9 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayarak Avrupa Şampiyonası bileti alan Avusturya, eleme etabında gösterdiği performansı EURO 2016'da da tekrarlamak ve turnuvada başarılı olmak istiyor. Marcel Koller ve öğrencileri, Macaristan karşısında kazanarak turnuvaya üç puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Avusturya'da herhangi bir eksik oyuncu bulunmazken hafif bir sakatlığı olan Marc Janko'nun mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Elemeleri Romanya ve Kuzey İrlanda'nın ardından üçüncü sırada tamamlayıp play off oynayarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Macaristan, uzun bir aradan sonra katıldığı uluslararası bir turnuvada adından söz ettirmek istiyor. Bernd Storck'un ekibinde sakatlığı bulunan Gergö Lovrencsics ve Tamas Kadar'ın Avusturya karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Avusturya: Kiraly, Lang, Guzmics, Fiola, Korhut, Nagy, Zoltan Gera, Kleinheisler, Dzsudzsak, Nemeth, Priskin
Macaristan: Almer, Hinteregger, Dragovic, Klein, Fuchs, Baumgartlinger, Alaba, Harnik, Junuzovic, Arnautovic, Janko

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...