Melo fiyatına Alper Potuk!

Melo fiyatına Alper Potuk!

FUTBOL Haberleri

G.Saray, uzatmalı aşkı Alper Potuk için yeniden harekete geçti. Başarılı orta saha oyuncusu için sezon başında Eskişehirspor'a 5 milyon euro bonservis bedeli öneren sarı-kırmızılı yönetim, ligin bitimine 5 hafta kala kırmızı-siyahlı kulübe sezon sonuna randevu verdi.

G.Saray, uzatmalı aşkı Alper Potuk için yeniden harekete geçti. Başarılı orta saha oyuncusu için sezon başında Eskişehirspor'a 5 milyon euro bonservis bedeli öneren sarı-kırmızılı yönetim, ligin bitimine 5 hafta kala kırmızı-siyahlı kulübe sezon sonuna randevu verdi. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'la bir görüşme yapan yönetici Abdurrahim Albayrak, "5 kritik maçımız var. Böyle bir ortamda transfer görüşmeleri yaparak oyuncuların konsantrasyonunu bozmak istemiyoruz. Alper'le ilgili mayıs ayında size çok daha cazip bir teklif sunacağız" ifadelerini kullandı. Alper Potuk için takas formülüne yanaşmayan Eskişehirspor, 22 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelini 6.5 milyon euro peşin olarak belirledi. Bu rakamın Melo'nun satın alma opsiyonu ile aynı olması dikkat çekerken, sarı-kırmızılı yönetimin iki oyuncuyu da kadrosuna katıp katmayacağı merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...