Terim: Tek yürek olalım

Terim: Tek yürek olalım

FUTBOL Haberleri

Şampiyon olmalarının engellenmeye çalışıldığına vurgu yapan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Öyle günlerdeyiz ki artık birleşmenin ve tek yürek olmanın zamanı" dedi.




TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI
Ligde bitime 5 hafta kala sahasında bugün Elazığspor'u ağırlayacak olan G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim'den camiaya "Tek yürek olalım" mesajı geldi. Cuma günleri oynadıkları maçlardaki sıkıntıları göz önüne aldıklarında Elazığspor karşısında bugün çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Taraftarlardan ricam 90 dakika yanımızda olmaları ve maç bitmeden stadı terk etmemeleri. Cuma günleri zaman zaman böyle oluyor ama taraftarlarımızla bütünleştiğimizde neler yaptığımızı herkes biliyor" dedi. Şampiyon olmalarının engellenmeye çalışıldığına vurgu yapan Terim, "Öyle günlerdeyiz ki artık, birleşmenin ve tek yürek olmanın tam zamanı" ifadelerini kullandı.


SELÇUK "5 FİNAL KALDI"
G.Saray'ın yıldız futbolcusu Selçuk nbsp;ise, önlerinde 5 final haftası kaldığını belirterek, "F.Bahçe maçına kadar kayıpsız gitmemiz gerekiyor. Cuma günleri iç açıcı bir tablo yok ama sonuç ne olursa olsun taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlar bizim için çok büyük itici güç" diye konuştu. Futbolcularıyla antrenman sonrası bir konuşma yapan Terim, 3 hafta sonra Kadıköy'de oynanacak dev maça kadar puan kaybı istemediğini dile getirerek, "Elazığspor düşme tehlikesi yaşıyor ve rahat değil. Başlarında da Yılmaz Vural gibi çok tecrübeli bir teknik adam var. Mutlaka puan almak isteyeceklerdir. Sezonun ilk yarısındaki maçı da unutmayın. Herhangi bir sürprize fırsat vermeyin. Yapacağımız küçük bir hata bizi şampiyonluktan edebilir" dedi. nbsp;


Terim'in cezası onandı
PFDK'nın 9 maç ceza verdiği Fatih Terim'e, Tahkim Kurulu'ndan kötü haber geldi. Dün toplanan kurul, Terim'e vekalet eden yönetici Abdurrahim Albayrak'ı dinledikten ve yayıncı kuruluşun görüntülerini inceledikten sonra tecrübeli çalıştırıcıyla birlikte Hasan Şaş'ın cezasını oy birliğiyle onadı.


Davala kulübede
Claudio Taffarel yönetiminde, Karabük'ten 3 puanla dönen lider G.Saray, SB Elazığspor maçında da kayıp yaşamak istemiyor. Cezasını tamamlayan yardımcı antrenör Ümit Davala, bu akşam SB Elazığspor maçında Taffarel'le birlikte kulübede yer alarak takımı yönetecek.


Aslan ilk peşinde!
Lider G.Saray, sahasında bugün SB Elazığspor'u yenerse ilk defa üst üste 5 maç kazanmış olacak. Geçen hafta Karabükspor'u mağlup ederek, bu sezon ilk defa 4 maçta 4 galibiyet alan Cimbom, SB Elazığspor'u da mağlup ederse en çok maç kazanan F.Bahçe ile MP Antalyaspor'u yakalayacak.



Portekizliler abarttı
Portekiz gazetesi A Bola, G.Saray'ın Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Jackson Martinez için tam 44 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlandığını iddia etti. Porto'nun daha önce Martinez için 60 milyon euro istediği vurgulanırken, G.Saray'ın 44 milyon euroluk teklifinin kabul görmeyeceği kaydedildi.


nbsp;Terim: Tek yürek olalım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...