İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumu iyi

/ Kaynak: İHA
İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumu iyi

FUTBOL Haberleri  / İHA

Bursaspor Kulübü, dün akşam oynanan Medical Park Antalyaspor maçının uzatma dakikalarında tansiyona bağlı olarak rahatsızlanan başkan İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Bursaspor Kulübü, dün akşam oynanan Medical Park Antalyaspor maçının uzatma dakikalarında tansiyona bağlı olarak rahatsızlanan başkan İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. nbsp;

nbsp; Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Başkanımız İbrahim Yazıcı dün gece maçtan sonra kulüp doktorumuzun yapmış olduğu tedavinin ardından geceyi otelde istirahat ederek geçirmiştir. Başkanımızın, kalp krizi geçirdiği ve gece hastanede kaldığı şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız İbrahim Yazıcı'ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunarız'' ifadeleri kullanıldı.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...