Rehavet yok

Rehavet yok

FUTBOL Haberleri

G.Saray'da Fatih Terim futbolcularını "Daha şampiyon olmadık" diye uyarırken, yönetim G.Antep maçına rekor prim vadetti.




SEZONUN EN ZOR MAÇI ANTEP'TE
F.Bahçe'nin G.Birliği'ne mağlup olmasıyla birlikte G.Saray camiasında yaşanan şampiyonluk sevinci Teknik Direktör Fatih Terim'i rahatsız etti. Son 4 haftaya 7 puanlık farkla giren takımının şampiyon olarak gösterilmesinden tedirgin olan tecrübeli teknik adam, dünkü antrenman öncesinde futbolcularla saha içinde bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Terim, "Henüz bitmiş bir şey yok. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bugün her şey için son olsun. Maça kadar herkes iyi konsantre olsun ve iyi yaşasın. Bir işi yapıyorsak daima ciddi yapacağız. Daha dört maçımız var. Ve bu dört maç şimdi daha da zor. Ciddiyetten uzaklaşmadan oynayıp kazanmamız lazım" dedi.


TEK MAÇA 40 BİN DOLAR PRİM
Hafta boyunca futbolcularla özel toplantılar ve görüşmeler yaparak motivasyonun azalmaması için çalışacak olan Terim, futbol şubesi yöneticileri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a da şampiyonluk konusunda herhangi bir demeç verilmemesi ricasında bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim de bu ciddiyetin sürmesi için hafta sonu G.Antepspor maçına rekor prim hazırladı. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında Cluj, Manchester United ve Braga maçları için paket prim hazırlayan ve bu üç maçtan dolayı futbolculara adam başı 40 bin dolar dağıtan yönetimin, G.Antepspor karşısında alınacak 3 puanın karşılığında, benzer rakamı ödeyeceği öğrenildi.


Fatih Terim'in nbsp;davası başladı
MP Antalyaspor-G.Saray maçında Mürüvvet Karaboğa isimli bir taraftara küfür ettiği iddiasıyla mahkemeye verilen Fatih Terim'in duruşması dün başladı. Hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası açılan ve 6 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Terim'i avukatı temsil etti. Tanık olarak duruşmaya gelen Ümit Davala ile Hasan Şaş adliye koridorlarında yoğun ilgi gördü. Duruşma 3 Temmuz'a ertelendi.


nbsp;Rehavet yok

Amrabat ve Sabri 23 Nisan etkinlikleri kapsamında nbsp;Medical Park'ta çocuklarla bir araya geldi. Minik doktorlara muayene olan yıldızlar, şampiyonlukla ilgili nbsp;soruları cevapsız bıraktılar.


SNEIJDER SEVİNCİ
G.Saray 1 günlük iznin ardından G.Antepspor maçının hazırlıklarına başladı. İki gruba ayrılan sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda çift kale maç yaptılar. Sneijder, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Hakan Balta ile Çağlar tedavileri sonrası çalışmalarına salonda devam etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...