Orman: Hiç kimseyle görüşmedim

Orman: Hiç kimseyle görüşmedim

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samet Aybaba ile devam edip etmeme kararını sezon sonunda vereceklerini söyledi.

nbsp;
TAKIM GÜVEN VERMİYORBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, son haftaların tartışılan ismi Samet Aybaba konusuna açıklık getirdi. Aybaba'nın büyük yüreklilik göstererek görevi kabul ettiğini söyleyen Orman, "Beşiktaş'ta önemli işleri başardı ama sporda iddialı konuşmak kolaydır, icraat zordur. Kontratımız 4 yıllık ama takımın kamuoyuna verdiği güveni de dikkate almalıyız. Sezon sonu geldiğinde oturup kararımızı vereceğiz. Basında çıkan iddiaların aksine şu ana kadar hiç bir teknik adamla gelecek sezon için tek bir kelime bile konuşmadık" dedi. Hiçbir futbolcuya ve menajere borçlarının bulunmadığını ifade eden Orman, "Kapısına hacizciler gelen kulüp imajını kaldırdık. Sadece maddi gelir anlamda bir sıkıntımız var. Bunun da sebebi stadımızın ihtiyaçları karşılayamamasıdır. İnşallah lig biter bitmez İnönü Stadı'nın inşaatına başlayacağız. Gelecek sezon nerede oynayacağımız henüz kesinlik kazanmadı ama Olimpiyat Stadı'nın ambiansını beğenmiyorum. Göreve geldiğimizde statla ilgili en ufak bir proje bile yoktu" diye konuştu.



'REİS' YİNE YOK
Orduspor maçı hazırlıklarnı sürdüren Beşiktaş'ta tedavileri devam eden İsmail, Uğur , İbrahim, Almeida ve Fernandes, dünkü çalışmaya da katılmadı. Necip ve Oğuzhan ise salonda çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...