TOKİ, yıkılan binaların yeniden inşasına talip

Düzenleyen:
TOKİ, yıkılan binaların yeniden inşasına talip

Ekonomi Haberleri

TOKİ Başkanı Ergün Turan, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişiminin Türkiye'nin her alanda sürdürdüğü gelişmeyi hedef aldığını ifade etti.

Turan, bu kalkışma sırasında yıkılan, harap olan binaların yapımına talip olduklarını belirterek; "TOKİ olarak dün olduğu gibi bugün de sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. 15 Temmuz öncesi açıkladığımız hedefler bugün de aynı. İdare olarak 2016 yılında 60 bin konut üretiminin hedefini koymuştuk. 2016 yılının ilk 6 ayında yaklaşık 36 bin konut konutun ihalesini tamamladık. 15 Temmuz sonrası da 3 bin 561 konutun ihalesi için tarih belirledik. Kurum olarak afet ve olağanüstü durumlarda yerine getirdiğimiz görev için bugün de hazırız" dedi. Turan, ekonominin lokomotiflerinden ‘inşaat sektörünün’ yaşanan bu alçak saldırı sonrasında hızla toparladığını, vatandaşımızın güveni ile üretim reflekslerini harekete geçirdiğini ifade etti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...