Devlet Bahçeli Yenikapı mitingine katılacak

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli Yenikapı mitingine katılacak

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, MHP Lideri Bahçeli'yi arayıp Yenikapı mitingine davet etti. Bahçeli, Pazar günü yapılacak olan mitinge katılmayı kabul etti.

Başbakan Binali Yıldırım, MYK toplantısı sırasında telefonla MHP lideri Devlet Bahçeli'yi aradı ve Yenikapı mitingine davet etti. Yazılı olarak iletilen daveti sözlü olarak da iletti.

BAHÇELİ KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek ve demokrasi nöbetlerinin sona ereceği mitinge CHP ve MHP liderlerini de davet etmiş, konuşma yapmaları çağrısında bulunmuştu. 

Başbakan Yıldırım'la telefonda görüşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü yapılacak olan mitinge katılmayı kabul etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "(Demokrasi ve Şehitler Mitingi) Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye'nin safında duracak, 79 milyonu, katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağım. Ümitsizliği aşmak, tereddütleri silmek, birlik ve beraberliği canlı tutmak, yeni bir talih ve tarih kapısı açmak için Yenikapı’da bulunacağım" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU DA ARADI
Bahçeli'yi aradıktan sonra Kılıçdaroğlu'nu da arayan Başbakan Yıldırım, CHP liderine ulaşamadı ve CHP Başkan yardımcısıyla konuşarak Yenikapı mitingine davet etti.

Binali Yıldırım'ın her iki telefon görüşmesinde de heyetlerin katılmasının önemli olduğunu ama liderlerin gelmesi şık olur dediği öğrenildi.

ERDOĞAN, BAHÇELİ'NİN TWEET'LERİNİ PAYLAŞTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran MHP Lideri Bahçeli'nin tweet'lerini paylaştı.

Devlet Bahçeli Yenikapı mitingine katılacak

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...