Kupa geliyor

Kupa geliyor

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe tribünlerinin haftalardır dillendirdiği Amsterdam şarkısına Başkan Vekili Abdullah Kiğılı da katıldı: "Kupanın kulpunu tuttuk, 15 Mayıs'ta tamamını kucaklayacağız"


BAŞKANLAR DA COŞAR
Benfica galibiyeti ile Avrupa Ligi finaline doğru dev bir adım atan F.Bahçe'de yöneticilerden iddialı açıklamalar geldi. Karşılaşmadan sonra soyunma odasına inerek teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Başkan Aziz Yıldırım, "Kupayı kazanacağınıza inanıyorum. Sadece burada değil 3 kulvarda da şampiyon olabiliriz. Sizlere güvenim tam" derken, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, coşkulu ve iddialı açıklamalar yaptı. Haftalardır taraftarın dilinde olan Amsterdam şarkısına eşlik eden Kiğılı, "Kupanın bir sapını tutmaya başladık. İnşallah diğer sapını 15 Mayıs'ta oynayacağımız finalde tam tutacağız" dedi.

CHELSEA İLE OYNARIZ
Takımın çok zorlu bir süreçte büyük bir direnç gösterdiğini vurgulayan Kiğılı, "İnşallah Allah nasip etmişse bu kupayı almaya gayretliyiz. Benfica'nın tozunu attık. Bir gol daha atsaydık daha kesin konuşurduk. Ama yine de hiç fark etmez. Bundan 3 ay evvel bizzat benim ağzımdan hedefimizin 15 Mayıs Amsterdam olduğunu defalarca söyledik. Chelsea ile final oynayacağımıza inanıyorum" açıklamasını yaptı. Yönetici Yalçın Haker de, "Benfica karşısında maçın başından sonuna kadar harika oynayan takımımız, muhteşem seyircimiz, herşey çok güzeldi. Biraz şans olsa Lizbon'a gezmeye gidecektik" dedi.


F.BAHÇE "maç puanıyla" devleri geride bıraktı
AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE!
Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'yı 1-0 mağlup eden F.Bahçe aldığı galibiyetle bu sezon Avrupa kupalarında en çok puan kazanan takımlar sıralamasında zirveye oturdu. Topladığı 20 maç puanıyla zirveye kurulan sarı-lacivertlileri, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İspanyol devlerini dağıtan Alman ekiplerinden Borussia Dortmund 18, Bayern Münih 17 puanla izliyor. F.Bahçe'nin namağlup unvanına son verdiği Benfica ve kupadan elediği Lazio da 17'şer puanla ilk 5'te yer alıyor. Öte yandan listede G.Saray 12 maç puanıyla 19. sırada kendine yer buldu.

nbsp;Kupa geliyor

Kuyt: Harika bir geceydi
F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, "Belki Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un kalitesine sahip değiliz ancak Benfica önünde onlardan daha fazla savaştık" dedi. Kuyt, "Hem Türk futbolu hem de F.Bahçe için harika bir geceydi. Bizim hayalimiz UEFA Kupası'nı kazanmak, bu hayali gerçekleştireceğimize takım olarak inanıyoruz" sözlerini kullandı.

Kocaman'dan Webo'ya sitem
F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Benfica karşısında kart görerek rövanş için cezalı duruma düşen golcü futbolcu Webo'ya maç sonrası sitem etti. nbsp;"Ne yaptın Webo" diye tepkisini dile getiren Kocaman, "Gereksiz yere gördüğün kart nedeniyle çok önemli bir maçta takımı yalnız bırakacaksın" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...