Cimbom'a Antep'te muhteşem karşılama

/ Kaynak: İHA
Cimbom'a Antep'te muhteşem karşılama

FUTBOL Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maç için özel bir uçakla Gaziantep'e gelen Galatasaray kafilesi, adeta şampiyonlar gibi karşılandı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maç için özel bir uçakla Gaziantep'e gelen Galatasaray kafilesi, adeta şampiyonlar gibi karşılandı. nbsp;
Galatasaray kafilesini karşılamak için çok sayıda taraftar öğle saatlerinde Gaziantep Havalimanı'na geldi. Burada ki meraklı bekleyiş sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan uçağın havalimanına inmesiyle son buldu. Galatasaray kafilesini karşılamak isteyen taraftarlar izdihama neden olurken, çevik kuvvet ekipleri oluşturduğu kordonla futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri güçlükle otobüse ulaştırdı. nbsp;
Teknik direktör Fatih Terim ve yıldız futbolcu Drogba'ın kapıda görülmesiyle coşan taraftarlar izdihama neden oldu. Zor anlar yaşayan teknik adam Fatih Terim ve yıldız futbolcu Drogba otobüse güçlükle ulaştı. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün havalimanından ayrılacağı sırada yüzlerce meşale yakan taraftarlar, görsel bir şov yaptı. Aynı anda yakılan meşalelerle taraftarlar, takımına tezahüratlar yaparak coştu.

HASAN ŞAŞ TAKIMIN BAŞINDA
Galatasaray Teknik Direktör'ü Fatih Terim 9 maçlık cezası nedeniyle Gaziantepspor deplasmanında takımının başında görev alamayacak. 2 maçlık cezasını dolduran antrenör Hasan Şaş ise takımla birlikte sahada olacak.
Hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği Gaziantepspor - Galatasaray karşılaşması yarın saat 20.00'de başlayacak.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...