Orduspor'da Fornezzi şoku

/ Kaynak: AA
Orduspor'da Fornezzi şoku

FUTBOL Haberleri  / AA

Orduspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı maçta Niang ile çarpışan kaleci Sosa Fornezzi'nin dalağında yırtık oluştu.

Orduspor'un, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı maçta Niang ile çarpışan kaleci Sosa Fornezzi'nin dalağında yırtık oluştu. Sloven kaleci, maçın ardından götürüldüğü Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyata alındı. Orduspor Kulübü Medya Sorumlusu Hanefi Ceyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın sonlarına doğru Beşiktaşlı futbolcu Niang ile çarpışan Fornezzi'nin maçtan sonra fenalaştığını belirtti. Ceyhan, "Kalecimiz, Niang ile çarpıştıktan sonra yapılan tedaviyle maçı bitirdi. Ancak soyunma odasına gittiğimizde birden yere yığıldı. Acil şekilde ambulans çağırıp hastaneye kaldırdık. Burada yapılan kontrollerde dalağında yırtık olduğu tespit edildi ve ameliyata alındı" diye konuştu. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...