DÜĞÜN DAVETiYESİ

DÜĞÜN DAVETiYESİ

FUTBOL Haberleri

Sarı-kırmızılı takım kötü oynadığı maçta Binya'nın hatasından yararlanan Burak Yılmaz'la güldü. Taraftarına Türk Telekom Arena'daki Sivasspor maçı için randevu verdi.

nbsp;Ercan nbsp;YILDIZ


ŞAMPİYONLUK REHAVETİ!

Fatih Terim hafta boyunca "Henüz şampiyon olmadık" diye beyin yıkasa da, G.Saraylı futbolcular ligi kafada bitirmiş bir görüntü çizdi G.Antep'te. Hayli düşük bir tempoda oynanan ilk yarıda adeta yürüyerek oynayan sarı-kırmızılıları, İstanbul'dan gelen gol haberi bile hareketlendirmeye yetmedi. G.Antepspor'u hiçbir şekilde tehdit edemeyen Cimbom, kalesinde ise üç önemli tehlike verdi. 27'de Medunjanin'in savunma arkasına attığı pasla bir anda kaleci Muslera'yı karşısında gören Sernas, net pozisyonda topu Uruguaylı kaleciye nişanladı. 31'de Rostand'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan attığı sert şut yan direkte patladı. Kapalı bir savunma anlayışı benimseyen ve ani kontrataklarla gol kovalayan ev sahibi G.Antepspor, 41'de bir defa daha gole yaklaştı. Sernas'ın ortasında kimse dokunamayınca topun sahibi Muslera oldu.

BURAK'A ASİST BİNYA'DAN!

Kötü oyunun faturası Yekta'ya kesildi. 45 dakikalık ilk bölümde adeta pas hatası rekoru kıran Yekta'nın yerine ikinci yarıya Emre Çolak çıktı. Ancak genç oyuncu da G.Saray'ın derdine ilaç olamadı. Tatsız tuzsuz giden maçı hareketlendiren isim ise G.Antepspor'un başarılı savunma oyuncusu Binya oldu. Melo'nun sol kanattan uzun gönderdiği topu dokunmak isteyen Binya dengesini kaybedip vuramayınca, meşin yuvarlak ceza sahası içindeki Burak'ın önüne düştü. Golcü futbolcu net bir Karcemarskas'ı mağlup etmeyi başardı: 1-0. 65'te Melo'nun sağ çaprazdan vuruşu az farkla auta giderken, 86'da Sabri, net pozisyonda topu farklı şekilde auta attı. 88'de Emre Çolak'ın ortasına Burak kafa vuramayınca maç tek farkla bitti. Bitime 3 hafta kala en yakın takipçisi F.Bahçe ile puan farkını koruyan Cimbom, şampiyonluk turu için taraftarına hafta sonuna randevu verdi.

Drogba nbsp;motivasyonu
Karabükspor ve SB Elazığspor maçları öncesinde takım arkadaşlarını etrafında toplayarak konuşma yapan Didier Drogba, bu uygulamasını G.Antep'te de sürdürdü. Fildişili yıldız, arkadaşlarına tek tek neler yapmaları gerektiğini anlattı.

REKOR CANAVARI
G.Antepspor'u devirerek galibiyet serisini 6 maça çıkaran G.Saray, Süper Lig'de bu sezon üst üste 6 maçı kazanan ilk takım unvanının sahibi oldu

BURAK ZİRVEYE ÇIKTI
Spor Toto Süper Lig'de üst üste oynadığı son 5 maçı kazanan G.Saray, G.Antepspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, dün akşam elde ettiği bu galibiyetle, bu sezon ligde 6 maçlık seriyi yakalayan ilk takım unvanını elde etti. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitiren Cimbom, üst üste 9 maç kazanmıştı. G.Saray'a galibiyeti getiren isim olan Burak, gol sayısını 20'ye çıkarırken, "Gol Krallığı" yarışında zirveye çıktı. Öte yandan G.Antep'e Türkiye'nin her yerinden deyim yerinde ise akın yaşandı. İstanbul'dan kalkan tarifeli ve ek seferlerin dışında 10'a yakın özel uçuş ile sarı-kırmızılı taraftarları ile kongre üyeleri G.Antep'i sarı kırmızıya boyadı. 100 liradan satışa çıkan biletler karaborsa da 300 liraya alıcı buldu. nbsp;

BİR AYSAL GELENEĞİ!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Gaziantep'te de takımını yalnız bırakmadı. Özel jetiyle G.Antep'e iner inmez soluğu takım otelinde alan Ünal Aysal, nbsp;Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde yaptığı motivasyon konuşmalarının benzerini tekrarladı. Aysal'ın Teknik Direktör Fatih Terim ile birlikte takımı ligde bugüne kadar gösterdikleri özveri ve başarıdan ötürü tebrik edip "Bugüne kadar bizlere büyük gururlar yaşattınız. Size inancımız tam" diyerek başarılar dilediği ve konuşma yaptığı belirtildi. Aysal, karşılaşmayı Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Bakan Fatma Şahin ve G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte izledi. Bu arada tarifeli uçakla G.Antep'e gelen yönetici Adnan Öztürk, "19. şampiyonluğa yürüyoruz uğurlu gelsin diye bu koltuk ile seyahat etmeyi tercih ettim" dedi.




Hasan Şaş da nbsp;kulübede
9 maçlık cezasının 2'sini çeken Fatih Terim, dünkü maçı da tribünden takip ederken, 2 maçlık cezası biten antrenör Hasan Şaş kulübeye indi. Sb Elazığspor maçının aksine teknik sorumlu olarak TFF'ye verilen esami listesinde Ümit Davala'nın ismi yer aldı.

Gökhan Zan nbsp;kesik yedi

Fatih Terim, son haftalarda ilk 11'de görevlendirdiği Gökhan Zan'ı kulübeye çekti. Tecrübeli savunma oyuncusu, Dany ve Semih Kaya ikilisinin sakatlık ve cezalı olmaları sebebiyle son 9 maçta forma şansı bulmuştu.

Yönetimin nbsp;kebap keyfi

G.Antep'e adeta çıkarma yapan G.Saray Yönetimi, 90 dakika öncesinde eski yöneticilerle yemekte bir araya geldi. İmam Çağdaş lokantasında ünlü G.Antep mutfağının lezzetlerinden tadan yöneticiler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...