Küçük çocuğun gözleri önce kanadı, sonra patladı

Düzenleyen:
Küçük çocuğun gözleri önce kanadı, sonra patladı

YAŞAM Haberleri

4 yaşındaki Sagar Dorji'nin gözleri sebebi bilinmeyen bir hastalıktan dolayı kanayıp patladı. Aile, teşhis için gereken testleri karşılayamıyor.

Hindistan'da 4 yaşındaki bir çocuğun gözleri kanayarak patladı. Kör kalan Sagar Dorji isimli çocuğun ailesi, maddi problemlerinden dolayı gereken testleri yaptıramıyor.

3 AY ÖNCE KANAMAYA BAŞLADI

Hindistan'da yaşayan 4 yaşındaki Sagar Dorji'nin gözleri, henüz sebebi bulunamayan bir rahatsızlık yüzünden bundan 3 ay önce kanamaya başladı. Yaşadığı rahatsızlık sebebiyle gözlerinde kan pıhtıları da oluşmaya başlayan küçük çocuğun gözleri yaşadığı rahatsızlık sebebiyle kör oldu. Ailesinin maddi imkansızlıkları sebebiyle devlet hastanesinde tedavi gören Dorji'nin hastalığının sebebi bulunamazken küçük çocuğun ailesi Dorji'nin daha kapsamlı bir tedavi görebilmesi için internet üzerinden yardım kampanyası başlattı.

Küçük çocuğun gözleri önce kanadı, sonra patladı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...